Hartelijk welkom bij Kattenhotel Smakterheide

We begrijpen dat elke kat uniek is en daarom bieden we verschillende vormen van huisvesting aan die aansluiten bij de behoeften van uw geliefde huisdier.

Individuele huisvesting

Voor katten die gesteld zijn op hun privacy en rust, hebben we individuele verblijven. Deze privékamers zijn ideaal voor de kat die graag zijn eigen ruimte heeft.

Privékamer voor meer katten uit één huishouden

Als u meerdere katten uit hetzelfde huishouden heeft, bieden we ook privékamers waar ze samen kunnen verblijven. Op deze manier kunnen ze van elkaars gezelschap genieten.

Groepshuisvesting

Voor de sociale katten die graag andere katten om zich heen hebben, bieden we de mogelijkheid van groepshuisvesting. In deze omgeving kunnen ze met elkaar spelen.

Binnenverblijf met aansluitend buitenverblijf

Voor katten die het heerlijk vinden om buiten te zijn, hebben we binnenverblijven met een aansluitend buitenverblijf. Hier kunnen ze genieten van de frisse lucht en het uitzicht, veilig binnen de beschutting van ons kattenhotel.

Langdurige opvang door omstandigheden

Er kunnen omstandigheden zijn waarin u voor langere tijd opvang voor uw kat nodig heeft. Wij bieden de mogelijkheid tot langdurige opvang. Vraag gerust naar de mogelijkheden; we denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Huiselijk

We streven ernaar om onze gasten een zo huiselijk mogelijk gevoel te geven. Onze verblijven zijn gezellig en comfortabel ingericht, zodat uw kat zich snel op zijn gemak zal voelen.

 

Checklist voor uw huisdier

Om ervoor te zorgen dat het verblijf van uw kat zo comfortabel en veilig mogelijk is, hebben we een handige checklist samengesteld.

Benodigde documenten en gezondheid

  • Neem een geldig paspoort of vaccinatieboekje mee met de vereiste vaccinaties. Een combinatievaccinatie tegen katten- en niesziekte is nodig, waarbij de vaccinatie minstens één maand voor het verblijf is toegediend. Het kattenziekte vaccin mag niet ouder dan 3 jaar zijn, de niesziekte vaccinatie niet ouder dan 10 maanden.

Speciale aandachtspunten

  • Mocht uw kat een speciaal dieet volgen of medicijnen nodig hebben, schrijf dit dan op een briefje en geef dit mee.

Hygiëne

  • Zorg ervoor dat uw kat vrij is van vlooien, teken en recent ontwormd is voor een prettig en gezond verblijf voor alle gasten.

Voeding

  • U mag speciaal voer meebrengen voor uw kat, verpakt in een afgesloten emmer of krat. Dit is echter niet noodzakelijk, wij bieden krokante brokken van het merk Hill’s en natvoer aan.

Persoonlijke spullen

  • Het is niet nodig om dekens, manden of speelgoed mee te brengen; wij hebben voldoende spullen om het uw kat naar de zin te maken.

Bij Kattenhotel Smakterheide staat het welzijn van uw kat voorop. We verheugen ons erop om uw kat te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.