Wij heten uw trouwe viervoeter van harte welkom in ons hondenpension!

Individuele en groepsverblijven

Uw hond kan bij ons terecht in een privé verblijf of in een verblijf dat gedeeld wordt met andere honden. Beide opties bieden volop ruimte en zijn ontworpen om uw hond een aangenaam en veilig onderkomen te bieden.

Ruimte om te spelen

Drie keer per dag krijgen de honden de kans om heerlijk te ravotten in onze aangrenzende speelweides. Dit gebeurt altijd onder onze waakzame blik, zodat elke hond veilig kan genieten van speeltijd en frisse lucht. We letten er nauwgezet op dat de groepen harmonieus worden samengesteld, zodat elke hond zich op zijn gemak voelt.

Aandacht voor individuele behoeften

We begrijpen dat niet elke hond het fijn vindt om met andere honden samen te zijn. Daarom hebben we speciale speelweides waar honden individueel kunnen worden uitgelaten. Zo kan elke hond op zijn eigen manier genieten van de buitenlucht.

De charme van groepsverblijven

Groepsverblijven zijn een prachtige optie voor honden die graag sociaal zijn met hun soortgenoten. Deze honden leven samen in een roedel en genieten van het gezelschap. Een groepsverblijf biedt meer ruimte dan een individuele kennel en is geschikt voor groepen van 4 tot 10 honden. Bovendien is een groepsverblijf perfect voor honden die van hetzelfde thuisadres komen en gewend zijn aan elkaars gezelschap. In ons hondenpension streven we ernaar om elke hond een plezierig en comfortabel verblijf te bieden. Of uw hond nu houdt van gezelligheid met andere honden, of liever de rust opzoekt in een eigen ruimte, bij ons is hij of zij in goede handen.

Checklist voor uw huisdier

Wanneer u uw trouwe viervoeter naar ons pension brengt, willen we ervoor zorgen dat hun verblijf zo comfortabel en veilig mogelijk is. Hieronder vindt u een handige checklist met alles wat u moet regelen voordat u uw hond bij ons achterlaat.

Benodigde documenten en gezondheid

  • Zorg ervoor dat u een geldig paspoort of vaccinatieboekje meebrengt waarin staat dat uw hond de vereiste vaccinaties heeft ontvangen. Voor honden is een combinatievaccinatie (cocktail) tegen diverse ziekten en kennelhoest nodig. Let erop dat de vaccinatie minstens één maand voor het verblijf is toegediend door uw dierenarts en niet ouder is dan twaalf maanden.

Speciale aandachtspunten

  • Als er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden, bijvoorbeeld een speciaal dieet of medicijnen, schrijf deze dan op een briefje en geef dit mee met uw hond.

Hygiëne

  • Het is belangrijk dat uw hond vrij is van vlooien, teken en recent ontwormd is voordat het bij ons komt logeren. Zo houden we het verblijf voor alle gasten prettig en gezond.

Voeding

  • Als uw hond speciaal voer nodig heeft en u wilt dat het zijn eigen voer blijft eten, dan kunt u dit meenemen. Verpak het voer in een afgesloten emmer of krat om de hygiëne en houdbaarheid te waarborgen. Het is echter niet noodzakelijk om eigen voer mee te geven. Wij voorzien in krokante brokken van het merk Hill’s.

Persoonlijke spullen

  • Dekens, manden en speelgoed hoeven niet meegebracht te worden. Wij beschikken over voldoende van deze spullen om het uw hond naar de zin te maken tijdens zijn verblijf bij ons.

Wij kijken ernaar uit om voor uw hond te zorgen en willen dat zowel u als uw dier zich volledig op uw gemak voelen. Mocht u nog vragen hebben of extra informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.