Uw hond op zijn mooist!

Welkom bij Hondenkapper Smakterheide, waar elke hond van harte welkom is, ongeacht of u nu een vaste pensionklant bent. Groot of klein, jong of oud, met een korte, lange of krullende vacht; iedere hond verdient het om er op zijn allermooist uit te zien.

Combinatie met bezoek aan het pension

Wat is er nu aangenamer dan uw hond weer in de armen sluiten na een vakantie? Precies, een schone, frisse en vrolijke viervoeter terugzien. Maak het uzelf gemakkelijk en combineer een verblijf in ons pension met een bezoek aan de hondenkapper. Zo kunt u na uw vakantie dubbel genieten van een blije en mooi verzorgde hond.

Wassen, kammen en knippen

Of u nu enkel een was- en kambeurt wenst of ook een knipbeurt voor een frisse look, u bepaalt wat uw hond nodig heeft. We kijken samen naar het welzijn van uw hond tijdens elke behandeling. We passen onze methodes aan voor elke hond en vachttype. De nagels van uw hond worden geknipt tot de juiste lengte voor optimaal comfort tijdens het lopen en spelen. Ook het reinigen van de oorschelpen en het verwijderen van klitten en vilt behoren tot de zorg.

Help, wat een haar!

De rui is een natuurlijk proces waarbij uw hond zich aanpast aan de veranderende temperaturen. Onze vachtverzorging is speciaal ontworpen om uw hond het hele jaar door comfortabel te laten voelen. Uw hond geniet van een ontspannend bad met massage, waarbij de haarzakjes goed geweekt worden, wat het ruien bevordert en de vachtvernieuwing versnelt. Na het bad wordt uw hond drooggeblazen en volgt een grondige borstel- en kambeurt. Deze aanpak helpt uw hond door de rui heen en vermindert het aantal haren op uw kleding en in huis. Een blije hond en een blije baas!

Puppybehandeling

Puppy’s verdienen extra aandacht als het om vachtverzorging gaat. Wij behandelen uw jonge hond liefdevol en zorgzaam, zodat uw puppy op een positieve manier kennismaakt met vachtverzorging. Tijdens de eerste behandeling wordt uw pup gewassen en met een zachte luchtstroom drooggeblazen, waarna we voorzichtig beginnen met borstelen en kammen. In overleg kunnen we uw pup ook een mooi model knippen, rekening houdend met wat mogelijk is gezien de leeftijd.

Bij Hondenkapper Smakterheide staat het welzijn van uw hond voorop. Wij zorgen ervoor dat uw hond zich na een bezoek aan onze salon niet alleen geweldig voelt, maar er ook geweldig uitziet.