Zoekt u een nieuw thuis voor uw huisdier?

Bij Smakterheide begrijpen we dat er situaties zijn waarin u wellicht op zoek moet naar een andere plek voor uw trouwe viervoeter of lieve kat. Met 30 jaar ervaring als dierenasiel kunnen wij u de beste hulp en advies bieden bij het herplaatsen van uw dier.

Bemiddeling

Wij kunnen de bemiddeling verzorgen terwijl uw huisdier nog comfortabel bij u thuis is. Dankzij de vele aanvragen die wij ontvangen voor adoptie, is de kans groot dat de perfecte match voor uw dier al op hem of haar wacht.

Mogelijkheid voor noodopvang

Voor situaties waarin u direct opvang nodig heeft, bieden wij een noodopvangservice. Hier kunnen we uw huisdier tijdelijk of zelfs permanent opvangen en verzorgen. Dit is voor zowel jonge als volwassen dieren, en we hebben zelfs speciale opvangmogelijkheden voor de oudere honden en katten die van hun welverdiende oude dag willen genieten in onze senioropvang.

Belangrijke mededeling

Graag willen we u informeren dat we per 1 januari 2024 gestopt met de opvang van zwerfdieren. Als u een dier vindt, verzoeken wij u contact op te nemen met uw gemeente.

Tarieven voor herplaatsing

De tarieven voor herplaatsing worden in overleg vastgesteld en zijn afhankelijk van de kans op een succesvolle herplaatsing van uw huisdier. We streven ernaar om voor elke situatie een passende oplossing te vinden die zowel voor u als voor uw huisdier het beste is.

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.