sitemap

Pension "op de Smakterheide"
 

Hondenpension
De honden verblijven in ruime kennels waarvan de inrichting aan de hoogste eisen voldoen. De honden komen driemaal daags in de aangrenzende speelweide. Hier kunnen ze dollen met hun soortgenoten. Dat wij zorgvuldig te werk gaan bij het samenstellen van de groepjes is vanzelfsprekend. Voort houden wij bij het buitengebeuren altijd toezicht! Wij vragen van u dat de honden altijd gevaccineerd moeten zijn, ook tegen kennelhoest en dat ze vlo-vrij moeten zijn.

hondenpension
hondenpension

Als u ervoor kiest dat uw hond zijn eigen eten moet hebben, dan kunt u dit meebrengen, liefst in een afgesloten emmer met de naam van de hond erop. Wij zorgen er dan voor dat de hond het juiste voer krijgt. Voorts hebben wij graag bij uw hond het entingsboekje of het dierenpaspoort. Is uw hond voorzien van een chip, dan hadden wij graag het dataformulier van deze identificatie. Deze bescheiden worden door ons zorgvuldig beheerd en bij het afhalen van uw hond krijgt u het weer mee terug.

Groepsverblijf in Seniorenafdeling
Ook is het mogelijk om uw hond in een groepsverblijf de vakantie door te laten brengen. Het is wel een vereiste dat de hond sociaal is naar andere honden. Ze verblijven namelijk in een roedel. De voordelen voor uw hond zijn dat ze meer vrijheid hebben, en niet in een kennel verblijven. De dagprijs voor dit verblijf is eveneens € 12,50 per kalenderdag.

Kattenpension
De poezen verlijven individueel of in groepskamers, een en ander in overleg met u. In de groepskamers kunnen de poezen met elkaar ravotten, klimmen, etc. (poezen hebben over het algemeen in het pension geen eigen territorium en dat gegeven leent zich uitstekend voor groepshuisvesting).

kattenpension
kattenpension

Individueel gehuisveste poezen, waaronder ook begrepen, als er uit een gezin meerdere poezen komen, die dan samen gehuisvest worden, verblijven ook in ruim opgezette verblijven. Voordat u uw poes of poezen in het pension brengt, zal deze ruim een maand van te voren gavaccineerd moeten zijn tegen katten/niesziekte. Verder moet de poes worm- en vlo-vrij zijn. Als u gebruik maakt van een vervoersbenche, kan deze ook eventueel voor de huisvesting gebruikt worden, indien u dit wilt.

 


 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl