Kinderfeestjes en excursies

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een dierenasiel? Bij ons kun je je kinderfeestje houden tussen alle dieren, hoe leuk is dat!

Wat gaan we allemaal doen?

  • Bij aanvang van het kinderfeestje kunnen de kadootjes uitgepakt worden onder het genot van wat drinken en het versieren van cake.
  • Ter introductie van het programma kijken we samen een korte DVD “Een dagje in het dierenasiel”.
  • Een rondleiding door het dierenasiel en -pension. De kinderen mogen tijdens de rondleiding overal kijken, met de poezen en katten knuffelen en de Amerikaanse Mini paardjes knuffelen, borstelen en eten geven. Na de rondleiding houden we een kleine pauze met drinken en een lekker snoepje. Er staat ook altijd voor iedereen vers fruit op tafel.
  • Een boswandeling. Er worden meerdere honden meegenomen om te gaan wandelen.
  • Einde. Iedereen krijgt een herinnering mee van de leuke dag en de jarige krijgt een kadootje!

Het programma duurt totaal 3,5 uur.

De kosten van een kinderfeestje op een doordeweekse dag bedragen €125,- tot en met 10 personen, in het weekend hanteren we een weekendtarief van €140,- tot en met 10 personen. Wanneer er meer dan 10 personen zijn komt er per persoon €7,50- bij.

Na afloop van het kinderfeestje is er een mogelijkheid om frietjes te blijven eten, het feestje zal dan ongeveer een half uur langer duren. De frietjes worden op een lange tafel feestelijk uitgestrooid. De kosten van de frietjes bedragen €7,- per persoon. Dit is incl. friet, snack, saus, drinken en een snoepje.

Dit programma is ook geschikt als excursie voor jong en oud! Denk aan een uitstapje voor scouting, sportvereniging, school, personeelsuitje, familiedag, etc. Tijden en prijzen op aanvraag.

Er dient altijd tenminste één volwassene mee te gaan als begeleiding tijdens een kinderfeestje of excursie. Begeleiding wordt meegeteld in het aantal personen, voor hen wordt gedurende het programma goed gezorgd.

De Directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan u of aan uw eigendommen en/of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf van het kinderfeestje of een excursie.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via mail: info@smakterheide.nl of app naar 0615206013!