sitemap

Kinderfeestje
 

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een dierenasiel? Bij ons kun je je kinderfeestje houden tussen alle dieren, hoe leuk is dat!

Wat gaan we allemaal doen?
• Bij aanvang van het kinderfeestje kunnen de kadootjes uitgepakt worden onder het genot van wat drinken en het versieren van cake.
• Ter introductie van het programma kijken we samen een korte DVD “Een dagje in het dierenasiel”.
• Een rondleiding door het dierenasiel en -pension. De kinderen mogen tijdens de rondleiding overal kijken, met de poezen en katten knuffelen en de Amerikaanse Mini paardjes knuffelen, borstelen en eten geven. Na de rondleiding houden we een kleine pauze met drinken en een lekker snoepje. Er staat ook altijd voor iedereen vers fruit op tafel.
• Een boswandeling. Er worden meerdere honden meegenomen om te gaan wandelen.
• Einde. Iedereen krijgt een herinnering mee van de leuke dag en de jarige krijgt een kadootje!

Het programma duurt totaal 3,5 uur.

De kosten van een kinderfeestje op een doordeweekse dag bedragen €125,- tot en met 10 personen, in het weekend hanteren we een weekendtarief van €140,- tot en met 10 personen. Wanneer er meer dan 10 personen zijn komt er per persoon €7,50- bij.

Na afloop van het kinderfeestje is er een mogelijkheid om frietjes te blijven eten, het feestje zal dan ongeveer een half uur langer duren. De frietjes worden op een lange tafel feestelijk uitgestrooid. De kosten van de frietjes bedragen €7,- per persoon. Dit is incl. friet, snack, saus, drinken en een snoepje.

Dit programma is ook geschikt als excursie voor jong en oud! Denk aan een uitstapje voor scouting, sportvereniging, school, personeelsuitje, familiedag, etc. Tijden en prijzen op aanvraag.

Er dient altijd tenminste één volwassene mee te gaan als begeleiding tijdens een kinderfeestje of excursie. Begeleiding wordt meegeteld in het aantal personen, voor hen wordt gedurende het programma goed gezorgd.

De Directie stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan u of aan uw eigendommen en/of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf van het kinderfeestje of een excursie.

Geďnteresseerd? Neem dan contact op via mail: info@smakterheide.nl of app naar 0615206013!
 

 

 

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl