Hondenpension
De honden kunnen gehuisvest worden in individuele verblijven of in groepsverblijven. Beiden zijn ruim opgezette verblijven die aan de hoogste eisen voldoen. De honden komen driemaal daags in de aangrenzende speelweides, dit gebeurt altijd onder toezicht. De groepen worden vanzelfsprekend zorgvuldig samengesteld. Er zijn speelweides waar honden alleen kunnen worden uitgelaten, voor hen die het niet prettig vinden om met soortgenoten samen te zijn.

Groepsverblijven zijn uitsluitend geschikt voor honden die sociaal zijn naar andere honden, ze verblijven namelijk in een roedel. Een groepsverblijf is ruimer dan een kennel, hierin kunnen groepen van 4 tot 10 honden verblijven. Een groepsverblijf is ook uitermate geschikt voor meerdere honden van een thuisadres.

Checklist

  • Paspoort of vaccinatieboekje met geldige vaccinaties. Voor honden geldt een vaccinatie van cocktail en kennelhoest, voor katten geldt een cocktail van katten- en niesziekte. De vaccinatie dient minimaal 1 maand alvorens het bezoek aan het pension gegeven te zijn door uw dierenarts en niet ouder te zijn dan 12 maanden.
  • Eventuele bijzonderheden mogen op een papier met uw dier meegegeven worden.
  • Dier moet ontwormd en vrij van vlooien en teken zijn.
  • Indien wenselijk eigen voer, dit moet in een afgesloten emmer of krat gedaan worden in verband met hygiëne en houdbaarheid. Eigen voer meenemen is niet noodzakelijk! Wij voeren krokante brokken van het merk Hill’s. Katten krijgen daarnaast ook dagelijks natvoer.
  • Dekens, manden, speelgoed, etc. mogen niet met uw dier mee tijdens het verblijf. Hiervan hebben wij voldoende in huis.