sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Kennen jullie mij nog
Vandaag is het weer zover
En mag ik 11 kaarsjes aan steken
Helaas door de corona tijd kon het niet om op de koffie te komen

Misschien binnen kort wel.weer
Een poot voor mijn broers en zussen
Die vandaag ook de.leeftijf va 11 jaar hebben mogen halen

Gr anja en dj
     
  Naam Anja 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 10-07-2021.
  
 
  Reactie Op 12-01-2021 hebben we onze pup Senna opgehaald. Wat een lief beestje. Vindt het leuk om uit te dagen en met het konijn te spelen.
Nieuwsgierig en bijt wel van zich af.
Het wordt een pittige dat hebben we wel gezien. Maar ze is geweldig en doet het echt heel erg goed.
     
  Naam Ellen hendrix  
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 15-01-2021.
  
 
   
     
  Reactie Hier nog een foto van mij en de andere katten.

Groetjes van Red
     
  Naam Geurts 
  Plaats Malden
     
    Deze reactie is geplaats op 14-01-2021.
  
 
   
     
  Reactie Billy, de zoon van Moosje, is vanaf 23 oktober bij ons. We zijn ontzettend blij met hem en hij was meteen thuis bij ons. Billy is een heel lief sociaal katertje die erg van knuffelen houdt,heel actief is en graag buiten speelt met zijn buurvriendje. Samen gaan ze op avontuur.
Kortom, het gaat heel goed met Billy en we genieten erg van hem.
     
  Naam Carla Kampschreur 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2021.
  
 
  Reactie Reactie: Hoi allemaal, hier een berichtje van Red. Half december 2020 hebben mijn baasjes mij opgehaald bij jullie. Het gaat heel goed met mij. Het contact met de andere katten is goed en met Luuk ben ik al echte maatjes! Wanneer we bij mij thuis gaan eten, ben ik ondeugend en probeer ik alles te eten wat ik maar te pakken kan krijgen. In de avond lig ik graag op schoot of tegen mijn baasjes aan.

Bedankt voor de goede zorgen.

Lieve groetjes van Red

     
  Naam geurts 
  Plaats malden
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2021.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl