sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Toon (charlie) en Henk (bliksem). Toon is nu een week bij ons in het gezin. En Henk alweer 3 jaar. Wat een heerlijke aanvulling. Ze waren beide toe aan een maatje en hebben dat in elkaar gevonden. Alles doen ze samen.
     
  Naam Mijke Schoneneberg 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 21-12-2022.
  
 
  Reactie We hebben gisteren Julia en Gijs opgehaald. Het waren 2 langzitters die een nieuwe kans verdienen. Julia zat al 260 dagen en Gijs 295 dagen op Smakterheide. Het zijn super lieve en mooie katten, ieder met een eigen karakter. Gijs kwam direct de eerste dag al naar ons toe en gaf continue kopjes en sprong bij ons op schoot. Hij is nog wel wat onzeker over zijn nieuwe omgeving. Julia daarentegen leek gelijk gewend aan haar nieuwe omgeving. Zij zocht vanochtend al toenadering door kopjes te geven. Samen gaat het ook best goed. We zijn blij met onze nieuwe huisdieren en gunnen de katten hier een lang, fijn en nieuw leven.
     
  Naam Dianne en Hans 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 29-10-2022.
  
 
   
     
  Reactie We hebben Peppertje 3 september 2013 opgehaald uit jullie asiel. Ze kwam als een wervelwind ons leven binnen en we moesten even aan elkaar wennen maar wat zijn we van haar gaan houden! We hebben ontelbaar veel dingen samen gedaan en dus ook ontelbaar veel mooie herinneringen maar helaas hebben we op 16 september afscheid van haar moeten nemen. Wat een verdriet!
     
  Naam Marco & Karin 
  Plaats Overloon
     
    Deze reactie is geplaats op 28-09-2022.
  
 
   
     
  Reactie Onze allerliefste Noesje is vandaag 7 september 2022 van ons moeten gaan.
Wij hadden haar sinds 17 maart 2011. Toen ze bij ons kwam was ze ruim 4 jaar.
Zij heeft ons altijd plezier gebracht en wij zullen haar heel erg missen, onze lieverd
     
  Naam Warnars, Norman 
  Plaats Tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 07-09-2022.
  
 
  Reactie Onze Minoes is 28 dagen bij jullie geweest in het pension. Ze kwam terug en was een blije poes. Minoes heeft een paar keer likplekken gehad als ze terug kwam van vakantie. Nu helemaal niet, ze was zo relaxed. Jullie hebben haar zo goed verzorgd. En daar zijn wij zo blij mee. Dank jullie wel.
     
  Naam Schriek  
  Plaats Beesel
     
    Deze reactie is geplaats op 30-08-2022.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl