sitemap

Aanbod American Miniature Horses
 
Sinds enkele jaren is onze interesse en hobby uitgegroeid met het fokken van Amerikaanse minipaardjes. Het Amerikaanse minipaard is zoals de naam zegt een paard in het klein. Door de luxe en chique uitstraling met een stokmaat van rond de 80 cm is het een kopie van een groot paard. Ze hebben een super lief karakter en zijn daarom zeer geschikt voor de kinderen. Bij ons worden ze bij de kinderfeestjes zeer betrokken. Ook voor de aanspanning zijn ze gewild. Het is een van de mooiste paardenrassen ter wereld maar nog enigszins onbekend in Nederland.
 
Fotoalbum
 
Hieronder treft u een overzicht van het aanbod in de categorie
Voor aanvullende informatie / kenmerken klikt u op de foto of naam.
 
 
Klik hier voor meer informatie over Precious Lady
  Naam Precious Lady
  Ras American Mini Horse
  Leeftijd 17 mei 2013
  Geslacht Merrie
  Kleur Smoky Black
     
 

Klik hier voor meer informatie over Darmond Echo Angelica
  Naam Darmond Echo Angelica
  Ras American Mini Horse
  Leeftijd 17 juni 2007
  Geslacht Merrie
  Kleur Valk
     
 

Klik hier voor meer informatie over Moonlight Sampson's Soul Sister VERKOCHT!
  Naam Moonlight Sampson's Soul Sister VERKOCHT!
  Ras American Mini Horse
  Leeftijd 7 april 2010
  Geslacht Merrie
  Kleur Zwart / bont
     
 

 

 
 


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl