sitemap

Aanbod Kwpn / Holstein paarden
 
Wij Coen en Trudy hebben ons hele leven al de grote liefhebberij voor paarden. Van kinds af zijn we met de paarden opgegroeid en hebben wij en de kinderen recreatief en wedstrijden gereden. Vooral springpaarden is voor Coen de grote hobby. We proberen een beter springpaard te fokken met een 4-tal fokmerries. Kwpn en Holsteiners zijn onze voorkeur. De veulens worden met de 5 maanden verkocht en 1 of 2 veulens houden we in de opfok tot de 3 jarige leeftijd. Daarna worden deze ook verkocht of ingezet voor de fokkerij. Met regelmaat hebben wij dan ook paarden voor de verkoop.
 
Fotoalbum
 
Hieronder treft u een overzicht van het aanbod in de categorie
Voor aanvullende informatie / kenmerken klikt u op de foto of naam.
 
 
Klik hier voor meer informatie over Reola
  Naam Reola
  Rasgroep Springpaard
  Ras KWPN
  Leeftijd 3 juni 2021
  Geslacht Merrie
  Kleur Bruin
  Link Afstamming
     
 

Klik hier voor meer informatie over PIROLA
  Naam PIROLA
  Rasgroep Springpaard
  Ras KWPN
  Leeftijd 02-06-2020
  Geslacht Merrie voorl. Keur
  Kleur Vos
  Link Afstamming
     
 

Klik hier voor meer informatie over Kirola
  Naam Kirola
  Rasgroep Springpaard 1.40
  Ras KWPN
  Leeftijd 4 mei 2015
  Geslacht Merrie Keur Elite
  Kleur Bruin
  Link Afstamming
     
 

Klik hier voor meer informatie over Chelsey
  Naam Chelsey
  Rasgroep Springpaard
  Ras Holstein stam 18a2
  Leeftijd 22-05-2010
  Geslacht Merrie
  Kleur Zwartbruin
  Link Afstamming
     
 

Klik hier voor meer informatie over Dirola
  Naam Dirola
  Rasgroep Springpaard
  Ras KWPN
  Leeftijd 08 -06-2008
  Geslacht Merrie pref / prest. Elite Ibop Springen
  Kleur Bruin
  Link Afstamming
     
 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl