sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Gijs 15815 SOS!!
 
 
Naam Gijs 15815 SOS!!
Ras Europese korthaar
Leeftijd ± 1 jaar
Geslacht Kater, gecastreerd
Kleur Zwart met wit
 
Gijs is als zwerver bij ons binnen gekomen, de vindster had hem op facebook gezet om hem te kunnen herenigen met zijn baasje, aangezien hij een halsbandje om had. Helaas melde zich niemand voor hem en zijn we alweer 4 maanden opzoek naar een nieuw baasje!! Gijs vond het maar wat spannend in de omgang, hij verdedigden zichzelf en wilde zich niet laten aanraken. Na bijna een maand, ontdooide Gijs een beetje en laat zich nu aanraken, en zit s 'ochtends al te wachten bij zijn deurtje. Hij vind het nog wel snel spannend. Maar met rust en geduld komt dit helemaal goed! Gijs houdt niet van andere katten in zijn territorium en houdt van voorspelbaarheid. Hij is daarom niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen of andere huisdieren. Dit is voor hem te veel en zal hij zich zeker verdedigen! Gijs zou een fijne kat zijn voor gezelschap van bijvoorbeeld een alleenstaande, die bereid is tijd en geduld te steken in een vertrouwensband met Gijs. Gijs is dan zeker een fijn gezelschap en zal je zeker opzoeken!
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten nee
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen nee
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. nee
     
Print > Gijs 15815 SOS!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl