sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Billy, de zoon van Moosje, is vanaf 23 oktober bij ons. We zijn ontzettend blij met hem en hij was meteen thuis bij ons. Billy is een heel lief sociaal katertje die erg van knuffelen houdt,heel actief is en graag buiten speelt met zijn buurvriendje. Samen gaan ze op avontuur.
Kortom, het gaat heel goed met Billy en we genieten erg van hem.
     
  Naam Carla Kampschreur 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2021.
  
 
  Reactie Reactie: Hoi allemaal, hier een berichtje van Red. Half december 2020 hebben mijn baasjes mij opgehaald bij jullie. Het gaat heel goed met mij. Het contact met de andere katten is goed en met Luuk ben ik al echte maatjes! Wanneer we bij mij thuis gaan eten, ben ik ondeugend en probeer ik alles te eten wat ik maar te pakken kan krijgen. In de avond lig ik graag op schoot of tegen mijn baasjes aan.

Bedankt voor de goede zorgen.

Lieve groetjes van Red

     
  Naam geurts 
  Plaats malden
     
    Deze reactie is geplaats op 05-01-2021.
  
 
  Reactie Op 2 november Moosje opgehaald. Ze had een hele tijd bij jullie gezeten. Wat een knuffelpoes. Samen met Ollie (ook bij jullie gehaald) was wennen, maar dat gaat heel goed.
     
  Naam Geurts 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 06-12-2020.
  
 
   
     
  Reactie Vrijdag 13-11 hebben we onze Betty bij jullie opgehaald.
Wat een diva!!
De andere kattenbeesten zijn nog totaal niet interessant maar des te liever zit en ligt ze bij ons. En het liefst onder een dekentje.
Ook kletst ze volop tegen ons en vind ze het niks als we weggaan.
Wat een gezellig ding 😍😍
     
  Naam Gea Bos 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 17-11-2020.
  
 
   
     
  Reactie Marley hebben wij 14 maanden geleden opgehaald als pup van 8 weken bij smakterheide. Hij is een kruising tussen een podenco en een jack Russell.zijn broertje is naar België gegaan hoe gaat het met hem?
     
  Naam Saskia 
  Plaats Breukelen
     
    Deze reactie is geplaats op 09-11-2020.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl