sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Op 24 augustus hebben wij bij jullie een kitten, nu Sam genoemd, gehaald. Na wat boze blikken van onze andere kater wordt er nu volop samen gespeeld. Sam is heel aanhankelijk en speels. Heerlijk !!
     
  Naam Marianne 
  Plaats Lottum
     
    Deze reactie is geplaats op 27-09-2019.
  
 
  Reactie Daan en Sanne in Deventer, bijna alweer een jaar is onze Rava nu jullie hond, hoe gaat t met haar, er zijn nog vaak momenten dat wij haar missen, we zouden t op prijs stellen iets over haar te horen maar niks verplicht
vandemortel23@gmail.com
     
  Naam Peter en Truus 
  Plaats Asten
     
    Deze reactie is geplaats op 18-09-2019.
  
 
   
     
  Reactie Superblij zijn wij met onze Leo. Bedankt voor de goede zorgen en service.
     
  Naam Nicole 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 16-09-2019.
  
 
  Reactie hoi,namens Luna wilde ik ff laten weten dat ik al geaaid mag worden,gegeten en gedronken heb,dus met dit vrouwtje komt het denk ik wel goed....
     
  Naam Yvonne 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 14-09-2019.
  
 
   
     
  Reactie Dit katertje van ongeveer 3 maanden heb ik de vorige week mee naar huis genomen. In het asiel was hij heel stil en ging telkens bij mij op schoot zitten. Bij mij in huis voelde hij zich meteen thuis en is een heel lief en speels katertje geworden. Hij is echt een allemansvriendje en ik noem hem Tommy.
     
  Naam Joke 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 10-09-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl