sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Negen dagen geleden hebben we Gringo bij jullie opgehaald. 'Boerderijkat' stond er bij de beschrijving, eigenlijk dus af te raden in een 'gewone' huisomgeving. Hij was ook niet goed benaderbaar in het asiel, maar toch besloten we hem te nemen, puur op gevoel. En ik ben blij te melden dat het goed gaat met Gringo. Hij voelt zich al prima thuis, laat zich gemakkelijk aaien en komt 's avonds gezellig erbij liggen in de kamer.Van agressie geen sprake. Kortom, het stempel 'boerderijkat' zegt niet alles.
     
  Naam Patrick 
  Plaats Egchel
     
    Deze reactie is geplaats op 09-02-2020.
  
 
   
     
  Reactie Op 1-09-2007 hebben wij onze Panter bij jullie opgehaald. Hij heette toen Bruce en was ongeveer 8 maanden oud.

We zijn gebroken nu hij donderdagmiddag 30-01-2020 is overleden bij de dierenarts.

Morgen gaan we hem nog een keer knuffelen bij het crematorium in Uden.

We troosten ons dat het katertje wiens leven zo rot begon als zwerver en dan in een asiel, bij ons een heerlijk leven heeft gehad: knuffels, aandacht, tuin, bomen, eten.
Het doet ontzettend pijn dat hij er niet meer is.

Mocht ons hart weer open staan voor een nieuw katje, dan komen we zeker naar jullie.

Groet,

Raymond, Maroeska, Matthieu en Antoine Wiggers
     
  Naam Maroeska Wiggers-Kuijpers 
  Plaats Cuijk
     
    Deze reactie is geplaats op 01-02-2020.
  
 
   
     
  Reactie In september hebben wij een kitten gekocht bij jullie. Dit gaat erg goed met onze twee honden! Samen liggen ze elke avond gezellig op de bank
     
  Naam Shannah Maeghs 
  Plaats Munstergeleen
     
    Deze reactie is geplaats op 02-01-2020.
  
 
   
     
  Reactie Na een bewuste zoektocht naar een hond uit het asiel, zagen we deze lieverd op de site van de smakterheide. Liefde op het eerste gezicht!
Een pijnlijk verhaal voor de vorige eigenaar, werd voor ons een lot uit de loterij. Heel raar eigenlijk.
Na een paar dagen is Teun gewend en is de liefste hond die je je wensen kan.
     
  Naam Familie Rovers 
  Plaats Beek en Donk
     
    Deze reactie is geplaats op 31-12-2019.
  
 
   
     
  Reactie Van Cheetos, een kerstgroet vanaf haar favoriete plekje (op schoot)
     
  Naam Jytte 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 24-12-2019.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl