sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Lucky alwer jaar bij ons blij dat ik hij uit dieren asiel heb gehaald moesten er meer doen
     
  Naam Kerkhoff 
  Plaats Heijen
     
    Deze reactie is geplaats op 11-08-2017.
  
 
   
     
  Reactie Iets meer dan een week geleden, vorige week woensdag om precies te zijn, zijn wij van ver gekomen om de border collie
     
  Naam T. Van den Abeele 
  Plaats België
     
    Deze reactie is geplaats op 30-07-2017.
  
 
   
     
  Reactie Weer even een berichtje van Panter en Cookie (nu Sammy en Poekie). Deze twee hebben elkaar helemaal gevonden. Ze doen alles samen, spelen, slapen en elkaar wassen.
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 21-07-2017.
  
 
   
     
  Reactie Momo is nu bijna een week bij ons. Het gaat goed met de andere 3 katten . Momo houd ervan om in pakken te bijten, dus daarom moeten we ervoor zorgen dat ze daar niet bij kan.
     
  Naam Karin Verwegen 
  Plaats Boxmeer
     
    Deze reactie is geplaats op 18-07-2017.
  
 
   
     
  Reactie Sinds vorige week hebben wij lieve Ruby aan onze roedel toegevoegd. Het voelt alsof ze er altijd al bij geweest is.
Wij vonden de ontmoeting met jullie erg fijn! Leuk en open contact.
Bedankt dat wij die kanjer Ruby mee mochten nemen.
     
  Naam Kelly 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-07-2017.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl