sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Rakker (voorheen Cracker) is nu ruim een jaar bij ons. Hij doet het heel goed, sport 2x in de week met het vrouwtje en loopt iedere dag ca. 5 km met het baasje en Ayla uit z'n roedel. De 9 jaar oude Snowy kan die lange wandelingen niet meer aan, die loopt een korter rondje. Geen spijt dat we Rakker in ons gezin hebben opgenomen. Hij is lief en trouw en mag tot aan zijn einde bij ons blijven.
     
  Naam Maarten en Corrie Jacobs  
  Plaats Oeffelt
     
    Deze reactie is geplaats op 25-09-2016.
  
 
   
     
  Reactie De tweede foto van lieve Martha - ze is nu twee jaar bij ons.
     
  Naam Anke 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 23-09-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hierbij nog eens twee fotootjes van Martha (voorheen Bailey) speciaal voor haar vorige
     
  Naam Anke 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 23-09-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hoi Coen en Trudy

In oktober 2015 hebben we bij jullie pup Charlie ( nu Kobus) opgehaald. Kobus is een ontzettend leuke hond geworden. Hij is beste maatjes met onze andere hond en 3 katten. Met onze 3 kinderen speelt hij ook ontzettend graag. Knuffelen, stoeien, wandelen en achter vliegen aanzitten zijn zijn grote hobby's geworden. We zijn dus enorm blij met onze Kobus

Groetjes van familie Wolsing uit Melderslo
     
  Naam Wolsing 
  Plaats Melderslo
     
    Deze reactie is geplaats op 19-09-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo allemaal,
Boef is nu al weer 6 maanden bij ons, maandag wordt hij een jaar.
Hij doet zijn naam eer aan en hij heeft het bij ons erg naar zijn zin.
     
  Naam ten brinke 
  Plaats
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 17-09-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl