sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hoi,
Vandaag hebben wij een kitten gekocht bij jullie en we hebben haar de naam Lille mor gegeven (spreek je uit als Liele moer en betekend klein moedertje) ze is al aardig aan het wennen en heeft ook al volop kennis gemakt met onze anderen 3 katten. Voor ons is ze ook niet bang, komt al naar ons toe. Ze is echt nieuwsgierig.
     
  Naam Jolanda 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 02-08-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hallo, Maxx wil even laten weten dat hij al goed gewend is en we zijn al dikke maatjes.we wandelen veel samen.wel schrikt Maxx snel op straat.hij is een echte lieverd en ik ben heel blij met hem.
     
  Naam Annemie Loos 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 27-07-2014.
  
 
   
     
  Reactie Ik kom tóch niet meer terug naar de opvang. LEKKER PUH! Groetjes van MIEN uit Panningen.
     
  Naam Wies en Jos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 25-07-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Lieve verzorgers van de smakterheide.
Kennen jullie mij nog? Een jaar geleden hebben jullie mij opgevangen en verzorgd totdat mijn nieuwe papa en mama mij kwamen halen. Mijn naam was op dat moment Menno. Op weg naar mijn nieuwe huis heb ik ook een nieuwe naam gekregen. Ik heet nu Jason. Met mij gaat het ook ontzettend goed. Ik woon in een huis met een mooie tuin en ben dikke vriendjes met mijn huisgenootjes Jake en Jady. Wij zijn onafscheidelijk. Zelfs onze papegaai Jacko is mijn vriendinnetje geworden. Ik ben inmiddels anderhalf jaar oud. Spelen, rennen, blaffen en alles wat ik tegenkom op kauwen zijn mijn grootste hobbys! Maar waar ik het meeste van hou is lekker met mijn mama knuffelen op de bank of in bed. Ik wilde jullie graag laten weten dat alles heel erg goed gaat. En dat ik een perfect huisje heb gevonden. Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen! Liefs Jason en familie!
     
  Naam Jason Robben 
  Plaats Tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 12-07-2014.
  
 
   
     
  Reactie Het gaat prima met de pup die we een week geleden hebben opgehaald. Remi is een klein boefje!
     
  Naam susan 
  Plaats venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 12-07-2014.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88.
[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl