sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Jaapie is ruim twee weken bij mij. Hij heet nu Sam en woont samen met Finn. Sam is een lieverd en samen gaat het ook prima. Ook Finn heb ik opgehaald, zo'n 1,5 jaar geleden, in Smakterheide. Sam had eigenlijk Epke (Zonderland) moeten heten want hij maakt salto's en halve schroeven. ... Ik ben ontzettend blij met die twee.
     
  Naam Erna 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 28-06-2016.
  
 
  Reactie Hallo medewerkers van Smakterheide,
23 mei heb ik het katertje Dinky bij jullie opgehaald. Het gaat heel goed met Dinky. Hij is het beste vriendje van Mikky, mijn ander katertje, geworden. Ze eten en drinken uit hetzelfde bakje en slapen bij elkaar. Beter had het niet kunnen gaan.
Nog bedankt voor alle goede zorgen vooraf!!
     
  Naam Marij 
  Plaats Horn
     
    Deze reactie is geplaats op 23-06-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo lieve mensen,
Heb mijn hond Angel bij Jullie een week te logeren gebracht in de senioren pension.
Zij heeft het schijnbaar erg leuk gehad,ze wil nu steeds met de auto mee.
En is schooner en blijer dan het jaar ervoor bij een ander pension.
Dank voor de goede zorg van mijn Angel
     
  Naam Hendrikse 
  Plaats Tienray
     
    Deze reactie is geplaats op 23-06-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo,

Het leek me leuk een update te geven over Bikkel. Wij hebben haar ongeveer anderhalf jaar geleden opgehaald, nadat zij en haar broertje en zusje op de site stonden (de puppy's die een kruising waren tussen boxer en labrador).

Met Bikkel gaat het heel erg goed, ze is een echte lieve hond. Iedereen is gek op haar, en dat komt mede door haar enthousiasme. Met andere honden gaat het ook goed, maar ze wil nog wel eens laten zien dat ze de baas is. Maar als het puntje bij paaltje komt is ze een held op sokken. Zo durft ze niet door de gang te lopen als daar een plastic zak ligt.. Haha!

Wij zijn in ieder geval super blij met haar en zouden haar voor geen goud willen missen
     
  Naam Karlijn 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-06-2016.
  
 
   
     
  Reactie Ciao tutti! Hier een berichtje van Pico (voorheen Denzo). Drie weken geleden ben ik bij jullie opgehaald. Het gaat heel erg goed met mij! De eerste week nog een beetje onzeker, maar nu helemaal niet meer. Ik ben nu in ons huis in Italië en het is hier hartstikke leuk. Er loopt zelfs een groot konijn vrij rond en wij delen iedere dag een wortel. Ik leer veel en heel snel, zo kan ik al zitten op commando en heel goed mee wandelen en loslopen. En ik mag mee in de cabrio! Heel veel groetjes en een dikke poot van Pico!
     
  Naam Pico Bello 
  Plaats Dogliani (Italië)
     
    Deze reactie is geplaats op 14-06-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl