sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Vorige week heb ik mijn kater Fredje opgehaald. Na thuiskomt ging die gelijk op onderzoek uit in zijn nieuwe domein. Hij heeft het goed naar zijn zin bij mij thuis. Hij rent lekker rond en komt geregeld naast me liggen om geaaid te worden of te spelen.
Hij is een echte aanwinst voor mij. Zou mijn huis nu al niet meer zonder hem kunnen voorstellen
     
  Naam Thomas 
  Plaats Wijchen
     
    Deze reactie is geplaats op 05-07-2014.
  
 
  Reactie Voor CampeerBoerderij en camping de Beukehof in Well hebben we op 25 juni 4 boerderijpoezen opgehaald: Minoes, Sheeba, Snoebel en Kruimel. Zij waren moeilijk plaatsbaar. Inmiddels zijn we een week verder en de katten zijn aardig gewend aan de nieuwe situatie en aan ons als baasjes. De muizen zijn minder blij met hun komst! We hopen dat ze een hele mooie tijd zullen beleven op de boerderij. Graag willen we in de toekomst meer niet/moeilijk plaatsbare katten een tehuis geven.
     
  Naam Fam. van den Beuken - Smits 
  Plaats Well
  Website Kampeerboerderij en camping de Beukenhof
     
    Deze reactie is geplaats op 03-07-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hey, Hier ben ik weer! Kennen jullie me nog? Ik ben Mien, de schrik van Smakterheide. Nee nee, ik kom niet meer terug en blijf nu waar ik ben, bevalt me hier bést en wordt goed verwend. Daarom gedraag ik me nu ook wat beter.
     
  Naam Wies 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 01-07-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hoi, wij hebben bijna 3 weken terug Bowie bij jullie gehaald.
Een cairnterrier van bijna 11 jaar.
In het begin moest hij even wennen dat hij weer op een nieuwe plek was.
Maar na een paar daagjes was daar niets meer van te merken.
Hij loopt lekker rond, snuffeld heel wat af.
Het wandelen in het begin ging wat traagjes maar hij begint er steeds meer plezier in te krijgen.
Ook met de bal spelen vind hij erg leuk.
Het is een geweldig lieve en mooie hond maar soms ook een beetje eigenwijs.
Maar dat vinden wij niet erg.
We hopen dat we nog heel lang plezier van Bowie mogen hebben.
We kunnen hem nu al niet meer missen.
Heel veel succes met jullie goede werk.
     
  Naam hans 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 30-06-2014.
  
 
  Reactie hallo wij hebben vorige week DUMPY opgehaald hij is al heel goed gewend hij heeft al vriendjes gemaakt op de hei in huis is hij heel rustig wij zijn heel blij met hem hij heeft natuurlijk ook zij streken zet geen eten op tafel dan is het zo weg zijn vorige baas heeft hem al veel geleerd alleen aan de riem lopen moet hij nog leren zo als wij al zeggen willen wij voor geen geld kwijt bedankt allemaal groetjes hay en truus
     
  Naam kohlen 
  Plaats venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 25-06-2014.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl