sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Na enige omzwervingen is Teuntje bijna 4 jaar geleden bij ons in huis gekomen. Toen ze bij ons kwam stond ze helaas bekend als agressief en asociaal. We dachten dat het wel heel spannend zou worden.
Gelukkig hebben we daar niets van gemerkt. Teuntje is superlief en sociaal. Een aanwinst en we zijn bijzonder blij met haar.
Teuntje is in 2008 bij jullie in het asiel geweest. Daar heeft ze toen een flinke tijd gezeten. Vanuit jullie asiel is ze naar Ottersum gegaan.
In 2011 is ze naar ons in Drenthe gekomen. Binnenkort, in mei, wordt ze 19!! Ze is in goede gezondheid (zowel fysiek als geestelijk) en purt dat het een lieve lust is.
Foto van Teuntje op haar best bijgevoegd.
     
  Naam Susan & Lex 
  Plaats Sleen
     
    Deze reactie is geplaats op 26-03-2015.
  
 
   
     
  Reactie Petje af voor jullie werk! Door mensen zoals jullie heb ik een nieuw thuis gekregen!
     
  Naam Suikerspinner 
  Plaats
  Website Suikerspinner
     
    Deze reactie is geplaats op 25-03-2015.
  
 
  Reactie Hallo Smakterheide! Ik had beloofd nog iets te schrijven over Bilbo, omgedoopt tot Flots. Flots is een superlief, maar heel speelse kater. Hij vindt het heerlijk om te eten en te slapen. Spelen doet hij het liefst \\\'s avonds of \\\'s nachts. Kattenspeeltjes vindt hij niet leuk, maar ijsstokjes, bierdopje, papiertjes, wattenstaafjes en vooral schaduwen vindt hij geweldig! Hij laat zich altijd aaien en daar gaat hij ook uitgebreid voor liggen, zodat zijn buikje ook gekroeld kan worden. Wij zijn superblij met Flots!
     
  Naam Reimke en Rob 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 21-03-2015.
  
 
  Reactie Hallo ik ben opzoek naar de nieuwe baasjes van fino zo heten hij toen hij bij ons was (Tibitaanse tempelhond zeldzaam ras) ik zou graag willen weten hoe het met hem gaat.
     
  Naam melissa. 
  Plaats america
     
    Deze reactie is geplaats op 20-03-2015.
  
 
   
     
  Reactie onze Sepp doet het fantastisch , nu 8 maanden oud. Een half jaar geleden gekomen van Smakterheide!
     
  Naam Bart-sanders@ ziggo.ml 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-03-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl