sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hoi allemaal

Sinds september hebben wij Tygo (Ted) en Lizzy (Badooh)in huis.Het gaat heel goed met ze.Tygo en Lizzy zijn goed gegroeit.Tygo weegt ruim 6 kilo en Lizzy rond de 4 kilo.Ze zijn heel lief tegen elkaar maar soms zijn ze ook ruzie aan het maken.Het zijn schatten van katten.
     
  Naam Ellen en Remco keijerts 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 23-12-2016.
  
 
  Reactie Kerstwens van Buddy
     
  Naam Fam. Diersmann 
  Plaats Moordrecht
     
    Deze reactie is geplaats op 17-12-2016.
  
 
  Reactie Hallo Judith, het is zeker een broertje van boedah.. zou het leuk vinden om in contact te komen zodat we ervaringen over deze eigenwijze boefjes kunnen uit te wisselen...Boedah heeft vorige week zijn elementaire gehoorzaamheid 2 gehaald we gaan volgend jaar op voor de derde...
     
  Naam Astrid Bennik 
  Plaats Rozenburg
     
    Deze reactie is geplaats op 07-12-2016.
  
 
   
     
  Reactie Zoals je ziet, heeft Taffy haar plekje wel gevonden, ff wachten tot ze gaar is......
     
  Naam Toos van Lier 
  Plaats Meijel
     
    Deze reactie is geplaats op 07-12-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hoi allemaal!

Even een berichtje van een (bijna) jarige job.

Ik ben Max, sinds april woon ik in Venlo bij mijn nieuwe baasjes en hun twee kinderen.
Morgen, 23 november, wordt ik 1 jaar en hebben we groot feest.
Ik heb het reuze naar mijn zin en ben een echte knuffelbeer. Ik heb inmiddels bijna twee cursussen op hondenschool afgerond, maar ik blijf een eigenwijs boefje!

Oh ja... Op de foto ben ik net terug van de kapper...en...Volgens mij ben ik een broertje van Boedah...
     
  Naam Judith 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 22-11-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl