sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hallo medewerkers van Smakterheide. Met King gaat het supergoed. Hij voelt zich al goed thuis en kan het redelijk goed vinden met de andere katten. Van gevechten is nog geen sprake al blazen ze wel naar elkaar. Met Catoo gaat het ook goed. Ze is nog erg schuchter, maar ze laat zich al goed aaien. We zijn dol op allebei en ze worden goed geaccepteerd door de andere dieren.
     
  Naam Mirjam Wille 
  Plaats Oirlo
     
    Deze reactie is geplaats op 10-06-2016.
  
 
   
     
  Reactie Sinds 3 juni 2016 is de kruising herder/husky Taco nu bij ons en hij is al beste maatjes met onze Mojo. Wat een lieverd..
     
  Naam Yvonne Keijsers 
  Plaats Steijl
     
    Deze reactie is geplaats op 08-06-2016.
  
 
  Reactie Hallo lieve mensen

Verleden week zondag Duck opgehaald wat een lieve boxer is dat een geweldige hond wat zijn we blij met hem.
     
  Naam Wilma 
  Plaats Nieuwegein
  Website V.hattem
     
    Deze reactie is geplaats op 29-05-2016.
  
 
  Reactie hallo medewerkers van het asiel,
We willen u laten weten dat alles supergoed gaat met poes Siepke (inmiddels heet ze Tamu) en dat we volop van haar genieten! Ze kan goed opschieten met onze honden en andere poes! Hartelijk dank voor alle goede zorgen :-)

groetjes van ons
     
  Naam fam Jut 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 22-05-2016.
  
 
  Reactie Hoi trudy en emiel
Fijn om terug te lezen dat het goed gaat samen
Met mij gaat ook als goed
Knuffel aan jullie diertjes
     
  Naam schoenmakers66@gmail.com 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-05-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl