sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Op 4 Maart onze Max opgehaald. het gaat helemaal goed met hem en hij is heel lief.Groetjes. Fam. Verstappen
     
  Naam Fam. Verstappen 
  Plaats Meijel
     
    Deze reactie is geplaats op 10-04-2016.
  
 
  Reactie 7 maandjes terug ben ik verhuisd naar mijn nieuw gezinnetje met 2 kleine kids en een konijn het was meteen super en heb al veel geleerd ben wel nog wat onzeker naar vreemde toe maar is vaak maar 2 minuten. Het liefste doe ik spelen en wandelen op de brunssemerheide wat wij wekelijks doen en elke avond gaan we de ezels welterusten zeggen samen met de kids. Het gaat goed met mij!
     
  Naam andrea 
  Plaats hoensbroek
     
    Deze reactie is geplaats op 19-03-2016.
  
 
   
     
  Reactie Ik ben Floortje, er werd afstand van mij gedaan omdat ik in huis niet te houden was. Zo kwam ik op de Smakterheide terecht. Hier werd besloten dat ik wel mocht blijven, en heb het goed naar mijn zin in de grote paardenstal! Ik kom regelmatig eens om brokjes vragen en geniet van mijn vrijheid. Ik ben nu een erg gelukkige boerderijpoes!!
     
  Naam Floortje 
  Plaats Smakt
     
    Deze reactie is geplaats op 08-03-2016.
  
 
   
     
  Reactie Lieve verzorgers,
met mij gaat het goed.
Ik heet nu Muis, en muizen vang ik hier regelmatig.
Groetjes.
     
  Naam Hugo van der Valk 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 06-03-2016.
  
 
   
     
  Reactie Met Mace (Kees) gaat alles goed. Lief hondje. Hij voelt zich nu een beetje alleen doordat we Puzzle helaas hebben moeten laten inslapen op 15-jarige leeftijd. Er komt vast wel weer een hondje op ons pad dat hem gezelschap gaat houden in de toekomst.

Groetjes,
Don en Angelina
     
  Naam Angelina Stegman 
  Plaats Grubbenvorst
     
    Deze reactie is geplaats op 01-03-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ POES ZOEKT BOER!! ]
Wat als je ergens moet zitten, waar je jezelf alles behalve prettig voelt? Dit geldt ook voor de Boerderij katten in de opvang. Opgesloten zitten dat is niks voor ons, we willen graag gaan en staan waar we zelf willen. Nu zitten we in een beperkte ruimte en zijn we dringend opzoek naar Boerderijen, Manege's, Agrarische bedrijven etc waar een aantal van deze katten mogen worden uitgezet. We hebben 1 voorwaarde en dat is dat het mits noodzakelijk bij word gedragen in de verzorging door bijvoorbeeld bij te voeren. In ruil hiervoor bieden wij ons aan om muisjes te vangen en ander loslopend ongedierte op ons terrein! We zouden het prettig vinden om minimaal met z'n 2e tegelijk te verhuizen of er moeten al meerdere katten aanwezig zijn. Want een erf alleen, dat is wel heel erg groot! Sommige katten zijn wel redelijk aanhalig en sommige weer niet. Het zijn katten waarbij het belangrijk is ze in hun waarde te laten, dan zul je er zeker geen hinder van ondervinden. Heeft u voor ons de plek die we zoeken?? Neem dan vrijblijvend contact op met de opvang!! Wij mogen tegen een vrijwillige bijdrage direct mee, we zijn netjes nagekeken door de dierenarts en geholpen zodat wij niet voor nog meer poezen zorgen!![ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl