sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Na heel veel weken geduld hebben is dan eindelijk Dyma bij ons.
De lelijke wond in haar oksel veroorzaakt door een ingegroeid halsbandje, haar erge ziek zijn, quarantaine weer in en uit, weken van uitstel met inenten etc. heeft haar gelukkig niet van de wijs gebracht. Door de volharding van het personeel van Dierenpension Smakterheide heeft Dyma het gered.
Wij zijn dan ook heel erg blij dat zij van het dierenpension de kans heeft gekregen en het heeft overleeft. Inmiddels heeft Dyma een warm plekje in ons gezin veroverd, iets wat ze al weken eerder in ons hart kreeg.
     
  Naam Jean en Kim 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 28-07-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen & Trudy,
We hebben Balou een weekje geleden opgehaald, en het gaat heel erg goed! In het begin was hij bang en afwachtend, maar dit is nu alweer over. Hij rent al lekker rond in onze tuin!
     
  Naam Trix  
  Plaats Meijel
     
    Deze reactie is geplaats op 21-07-2016.
  
 
   
     
  Reactie binky is nu anderhalve week bij ons , kruimel en binky kunnen het prima vinden en met de katten is ook geen probleem meer
     
  Naam anja en henk 
  Plaats rotterdam
     
    Deze reactie is geplaats op 13-07-2016.
  
 
   
     
  Reactie 6 weken geleden Duck bij jullie opgehaald een super lieve boxer hij is een echte knuffel voor iedereen lief .

Wilma van hattem
     
  Naam Wilma 
  Plaats Nieuwegein
     
    Deze reactie is geplaats op 12-07-2016.
  
 
   
     
  Reactie hallo alle mensen van de smakterheide,

Wij hebben vrijdag Binky bij jullie opgehaald.Een superlief boomertje.We hadden zelf een Jack Russeltje Kruimel.Nou we hebben hem nog maar 4 dagen eigenlijk en ze zijn al vriendjes.Ook met de 2 katten gaat het goed.Het is een schatje.Hij kan ook zo lekker eten.Hij speelt met Kruimel heeft knuffels,volgens mij heeft hij het goed naar zijn zin.Altijd vrolijk en zo,heerlijk diertje hoor!Hij heeft ook zo n lekker hoog knuffelgehalte!gister naar een klein strandje geweest hier in Heijplaat.Hij heeft losgelopen en bleef bij Kruimel.Samen achter een bal aan rennen,hij vond het geweldig.Hierbij een foto waar ze samen spelen.Ik laat over een paar weekjes nog wat horen,

Groetjes van Henk en Anja en natuurlijk van Kruimel en Binky!
     
  Naam anja.jochems 
  Plaats rotterdam
     
    Deze reactie is geplaats op 05-07-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl