sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Muisje is nu ongeveer een maand bij ons in België. We kunnen ons leven zonder haar al niet meer voorstellen. Ze geeft ons enorm veel liefde en vriendschap. Een echt schatje!
     
  Naam nauwelaers 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 03-10-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hey hallo
Chico en indy komen allebei van jullie en die 2 het heeft zo moeten zijn echt waar ze doen alles same. Samen door de modder rennen samen dingen slopen samen slapen en samen eten...
     
  Naam Melina en Dennis  
  Plaats Vierlingsbeek
     
    Deze reactie is geplaats op 26-09-2017.
  
 
  Reactie Hey baasjes van smakterheide

Het gaat heel goed hier ik heb van Bas en sanne allemaal nieuwe spullen gekregen en ze zijn super lief voor me ze spelen en knuffelen met me en ze zijn trots op mij dat ik al alles op de kattenbak doe.
Doe de groetjes aan me vriendjes en vriendinnetjes

Pootje van Saartje
     
  Naam Bas Willems  
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 23-09-2017.
  
 
   
     
  Reactie Ollie (Goldi) doet het heel goed, hij zwemt, wandelt, speelt en luiert. Het trekken aan de lijn is al een stuk minder. Super lieve, sociale hond. Wel nog bang voor vrachtauto's en motors, maar we oefenen elke dag.
     
  Naam Gertie, Lynn en Elise 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 27-08-2017.
  
 
   
     
  Reactie Jara is nu bijna een week bij ons en alles gaat heel ze is dikke vriendinnen met onze Berner! En ook op de kinderen is ze stapelgek!en de kinderen op haar!
We zijn erg blij met haar!
     
  Naam Fam vd lee 
  Plaats Bruchem
     
    Deze reactie is geplaats op 24-08-2017.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl