sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hoi,

1 april j.l. hebben we door privé omstandigheden afstand gedaan van Kyra (wolfshond) bij Smakterheide.
Dit was een pijnlijke beslissing, maar wel beter voor Kyra en daar ging het ons ook om.

Hierbij een oproep om ons te laten weten hoe het met haar gaat en waar ze terecht is gekomen. Wij willen dit heel graag weten! Uiteraard mag dat ook via de mail (die hieronder staat) als jullie liever geen berichtje plaatsen in het gastenboek, we zouden het enorm op prijs stellen om het af en toe eens te weten hoe het gaat. Kyra is tenslotte ook meer als 3 jaar bij ons geweest.

Alvast bedankt voor de moeite!

Groetjes
Dominique
     
  Naam Dominique 
  Plaats Tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 11-04-2017.
  
 
  Reactie Hallo,

Met Twigs ( Sammy ) gaat het prima, ze voelde zich de 1e dag al thuis Is heel aanhankelijk, luistert goed, eet goed, doet het op de bak Dus alles prima.

Dank voor de goede begeleiding.

Gr,

Jack en Kim Canjels
     
  Naam Kim 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 07-04-2017.
  
 
  Reactie Hallo,

Wat doet het ons goed, dat jullie nu al een reactie plaatsen, om te laten weten hoe het met Indy gaat.

Wij hebben na meerdere gesprekken met elkaar, met veel pijn in ons hart, helaas toch moeten besluiten om Indy te laten herplaatsen.

We zijn echter super tevreden over het feit, in welk gezin Indy geplaatst is.
Ook mede door jullie andere hond Bowie, waarmee ze nu al vriendjes is!
Fijn dat jullie tevens een foto geplaatst hebben van de vriendjes, echt superleuk!!
Mochten jullie t.z.t nog eens iets schrijven over Indy, dan zullen wij dat heel graag lezen.

Bedankt Familie de Haas


     
  Naam Familie Huibers 
  Plaats Belfeld
     
    Deze reactie is geplaats op 07-04-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hallo!

Het is nu een tijdje geleden dat wij Indy in huis hebben genomen. In het begin was het veel spelen en stoeien met onze Kangal, Bowie. Na een tijdje werd het steeds rustiger en begonnen de twee beste vriendjes te worden. Nu slapen ze zelfs samen. Natuurlijk wordt er zo nu en dan nog flink gespeeld en achter elkaar aan gerend.

Waar Indy in het begin vrij schuw was en aanrakingen niet altijd even prettig vond ziet ze zichzelf nu als een echte schoothond. Ze gaat zonder pardon boven op je zitten om een aai over haar bol te ontvangen.

Ook loopt ze nu los door de tuin en het bos dat daar bijhoort. Ze vind niks leuker dan door het water rennen en zoveel mogelijk stokken verzamelen.

We hebben in Indy een fantastisch maatje gevonden en we zullen alles blijven doen om haar een gouden mandje te geven.
     
  Naam Familie de Haas 
  Plaats Riethoven
     
    Deze reactie is geplaats op 31-03-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hallo, vrijdag is het 2 weken geleden dat ik Rubie bij het asiel heb gehaald. Inmiddels heet de poes Max(Maxima:-). Het is een rustige poes die graag geaaid wordt. Ben helemaal tevreden met Max. groeten.
     
  Naam Ron 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 16-03-2017.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl