sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo,

Vorig jaar september hebben wij pup \'Dotje\' (ze heet nu Tebbie) opgehaald. Ze was nog samen met een zwart reutje, met een paar witte vlekjes; haar broertje. Wij zijn heel benieuwd hoe het nu met hem gaat! Iemand enig idee?
     
  Naam Linda 
  Plaats Delft
     
    Deze reactie is geplaats op 19-05-2015.
  
 
  Reactie Pepper woont inmiddels een aantal maanden bij mij.
Een hele lieve en attente hond.
Lekker altijd loslopen en spoortjes zoeken.
S\\\'avonds met poes Noa naar het bos rennen.
     
  Naam Mike Gitsels 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 06-05-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hoi hoi,

Inmiddels is Queen alweer bijna een jaar bij ons. Tijd voor een update, hopelijk vinden jullie dat leuk. Het gaat heel goed met haar en ook in combinatie met ons zoontje die in december is geboren. Ze was erg waaks, te waaks, en een sterilisatie heeft in ieder geval geholpen om de scherpe kantjes er wat af te halen. Als wij buiten zijn loopt zij ook buiten en ze vindt het echt heerlijk. Met alle dieren op onze boerderij gaat het goed, andere honden blijft nog lastig. Daar reageert ze op, maar gelukkig ook niet meer zo fel als voor haar sterilisatie. Ook met bezoek gaat het steeds beter en wordt ze steeds gezelliger. Bekende mensen die regelmatig komen zijn direct ok. Bij anderen heeft ze tijd nodig maar dat gaat ook steeds sneller. We laten haar vooral haar eigen ding doen wanneer er bezoek is en dat helpt.

Heel veel groetjes van Luuk, Joyce, Charlie en Queenie
     
  Naam Joyce 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 03-05-2015.
  
 
  Reactie Berichtje over Rexi,na wat aanpassen wederzijds is Rexi nu wat rustiger,eenmaal onder draad door achter kat aan maar ze hebben het allebij overleeft.Ze blaft ons s,morgens wel wat vroeg wakker.We hopen dat ook wat minder word. Ze is goed waaks en luistert redelijk en speelt graag met rubberen bal.Geeft bal niet graag af maar heeft wel door dat we dat wel willen.Groet vanaf Grashoek Fam. Vercoulen.
     
  Naam A Vercoulen 
  Plaats Grashoek
     
    Deze reactie is geplaats op 30-04-2015.
  
 
   
     
  Reactie Ja hoor, ik zorg dat jullie aan me blíjven denken! Fijn hč! Óh wat wás ik toch liéf en aardig tegen jullie tijdens mijn verblijf op Smakterheide.......... Groetjes van MIEN uit Panningen.
     
  Naam MIEN, Wies en Jos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 23-04-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl