sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Wij hebben kat Smookey opgehaald op 23-02 en vanaf de eerste avond had hij het naar zijn zin en zat gelijk bij ons op de bank tv te kijken. Is inmiddels een aantal keer naar buiten geweest en komt keurig netjes terug, vooral als we rammelen met een zak brokjes.
     
  Naam Maurice Dawson 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 15-03-2015.
  
 
   
     
  Reactie Inmiddels is het alweer 6 jaar geleden dat ik mijn poes Tara (toendertijd nog Greetje) vanuit het asiel mee naar huis heb genomen.
In het begin was ze nog erg wantrouwend. Maar inmiddels zijn we beste maatjes. Ze is dat ook met mijn vriend en voor bezoek schiet ze ook allang niet meer weg.
Het is een schat van een beestje.
Bedankt!
     
  Naam Hanneke 
  Plaats Beek en Donk
     
    Deze reactie is geplaats op 13-03-2015.
  
 
  Reactie Op 12 november 2014 is kater Finn (hij heette Vin) bij mij komen wonen. Na een zeer moeilijke start, hij heeft drie maanden diarree gehad, en vele bezoeken aan de dierenarts met de daarbij behorende onderzoeken, gaat het nu gelukkig heel goed met hem. Hij is ongeveer een kilo aangekomen en de diarree is onder controle dankzij gekookte kipfilet (advies dierenarts). Finn is een ontzettend lieve kat, heel speels en gezellig. Hij gaat graag naar buiten. Ik ben erg blij met hem.
     
  Naam Erna van de Wetering 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 27-02-2015.
  
 
   
     
  Reactie Vandaag is Layla precies 6 maanden bij ons. Ze groeit enorm hard en is ontzettend lief.
     
  Naam Lovita 
  Plaats Gemert
     
    Deze reactie is geplaats op 25-02-2015.
  
 
   
     
  Reactie Helaas zojuist onze Loki moeten laten inslapen. Nadat wij hem een jaar geleden bij jullie hebben opgehaald, heeft hij helemaal zijn plekje gevonden bij ons in het gezin, wij hebben genoten van hem!
(Bij jullie heette hij Pebbles en hij miste een achterpoot)
     
  Naam Fam Jenniskens 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 25-02-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl