sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hallo, fijn dat Sunny de greyhound geplaatst is, hopelijk heeft hij nu een gouden mandje.
Ik zou ook graag willen weten waar de gevonden whippet is gebleven, is hij weer terug naar huis?
Hartelijke groeten.
     
  Naam Pauline Giesen 
  Plaats Nieuw Bergen
     
    Deze reactie is geplaats op 14-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Een week geleden hebben we Cookie bij jullie gehaald. Ze is al helemaal gewend en werd meteen geaccepteerd door onze andere zes poezen en al grote vriendjes geworden met onze kater Sporky die we 11 jaar geleden bij jullie uit het asiel hebben gehaald. Ze is heel lief en speels.
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 11-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hoi Marc,

Ten eerste onze excuses dat wij niet eerder een berichtje hier in het Gastenboek hebben achtergelaten.

Op 26 november j.l. hebben wij Hummer, na eerdere kennismaking, opgehaald bij de Smakterheide. Hij woont nu alweer ruim 2 maanden bij ons en hij doet het heel goed. Ook al vraagt hij heel veel aandacht (met zijn gemiemel haha) hebben wij Hummer met heel veel liefde een nieuw warm huisje geboden. Hummer lijkt alles prima te vinden en heeft zich snel aangepast, lekker knuffelen en lief kijken daar is hij in ieder geval heel goed in!

Als jullie nog meer willen weten, horen of zien dan horen wij dat graag!

Groetjes,
Jordy en Renee
     
  Naam Renee Duijghuisen 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 09-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Afgelopen september hebben wij Sammy bij jullie opgehaald. Een lieve Duitse wachtelhond-dame met nogal wat overgewicht. Vanaf het begin heeft Sammy het super gedaan bij ons in het gezin en inmiddels is ze ruim 5 kilo afgevallen en netjes op gewicht. Sammy is echt een droomhondje en we hopen dat ze bij ons stokoud mag worden.
     
  Naam Patricia 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 09-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Goedemorgen,

Zo'n 4 maanden geleden hebben wij afscheid moeten nemen van mijn geliefde Franse Bulldog mix Hummer.
Ik zou graag willen weten hoe het met hem is? Heeft hij het naar zijn zin bij zijn nieuwe baasjes?

Groetjes Marc
     
  Naam Marc Vervoort 
  Plaats Belfeld
     
    Deze reactie is geplaats op 07-02-2017.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl