sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie In mei jl. hebben we Snowy opgehaald uit het asiel. Door eerdere ervaringen was ze enorm angstig. We hebben haar de tijd gegeven die ze nodig had en nu loopt ze vrij rond, geeft de hele dag kopjes en slaapt zelfs midden op tafel in de fruitschaal! We zijn zeer gehecht aan Snowy ;) Dank Smakterheide voor de goede verzorging.
     
  Naam Britt 
  Plaats Steyl
     
    Deze reactie is geplaats op 05-11-2016.
  
 
   
     
  Reactie Storm ist jetzt schon seit drei Monaten bei uns. Zuerst war er noch etwas ängstlich, aber ich werde von Tag zu Tag selbstbewusster. Ich fühle mich hier richtig wohl. Wenn er uns mit seinen treuen Augen anschaut, schmelzen wir dahin. Am liebsten geht er Gassi. Vielen dank, dass Sie uns einen so tollen Hund vermittelt habt.
     
  Naam Plochocki 
  Plaats Goch
     
    Deze reactie is geplaats op 09-10-2016.
  
 
   
     
  Reactie Sinds 3 september is Marley bij ons. Het is een geweldige hond, lief, speels en gehoorzaam. Het liefst wordt hij de hele dag geknuffeld.
     
  Naam Marieke 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 03-10-2016.
  
 
  Reactie Hier een berichtje van onze hond Puck
zij is nu 2 weken bij ons en is al helemaal gewend zij is goed waaks en maakt graag een ommetje blijkbaar was ze dat van tevoren ook gewend we hopen nog lang van haar te kunnen genieten Groetjes
     
  Naam F van der Poel 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 02-10-2016.
  
 
   
     
  Reactie Vandaag is onze Basco 3 jaar geworden! We zijn nog steeds erg blij met hem. Schapendrijven, speuren hij kan het allemaal! We zijn erg benieuwd hoe het gaat met zijn broertjes en zusjes.
     
  Naam Ilse  
  Plaats Zuidoostbeemster
     
    Deze reactie is geplaats op 29-09-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl