sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Och wat fijn om van jullie te horen ! Indy zit nog steeds in mijn hart en jullie zullen wel begrijpen waarom... ik heb hier echt naar uitgekeken om van jullie te horen ! Hartstikke fijn voor Chico ook !
     
  Naam Wilmie 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Ik had er een foto bij geplaatst maar die zie ik niet. Probeer het nog een keer.
     
  Naam Dennis en melina chico en indy 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-02-2017.
  
 
  Reactie Hey hallo,

Chico en indy hier.. chico is nu 2 jaar bij ons en kunne echt niet meer zonder hem.. we hebben voor chico een maatje gezocht en the match in heaven gevonden.. en dat is indy.. met indy gaat het ook heel goed.. ze vullen elkaar goed aan en ze kunnen elkaar niet misse.
Groetjes ons allemaal
     
  Naam Dennis en melina chico en indy 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Bijna 3 maanden geleden hebben we en kleine zwarte kater gehaald bij jullie, Pietje heet hij nu. Vanaf het begin voelt hij zich helemaal thuis. Hij heeft lekker veel ruimte, is heel nieuwsgierig, wil overal bij zijn. Na een week ging hij al met ons mee wandelen buiten. En nu gaat hij nog steeds elke keer mee als we een stukje gaan wandelen met onze kleinzoon Thijn. Dat verwacht je niet van een kat. Heel grappig!
     
  Naam Fam. Peeters 
  Plaats Kessel
     
    Deze reactie is geplaats op 16-02-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hoi hoi.... ff een bericht over onze DIVA. Onze pup doet t kei goed. Is naar iedereen en alles blij en luistert al goed. De cursus vind ze geweldig en leert zeer snel.
Nog steeds onbegrijpelijk hoe ze haar hebben kunnen dumpen. Maar wij zijn er heel gelukkig en blij mee.
     
  Naam Doris wijnhoven 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 16-02-2017.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl