sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Veel groetjes van Mace de Kees die sinds kerst 2013 bij ons in Grubbenvorst woont. Hij is superlief, al heeft hij wel een grote mond naar alle buurhondjes, echt over de rooie. Jammer dat we niet weten of hij dit altijd gedaan heeft. Onze andere twee honden, de oudjes, zijn er ook nog steeds en doen rustig aan.
Groetjes,
     
  Naam Don en Angelina Stegman 
  Plaats Grubbenvorst
     
    Deze reactie is geplaats op 13-09-2014.
  
 
   
     
  Reactie Enkele weken geleden hebben wij ons zwart-witte poes Sil bij jullie afgehaald. Zij woont nu bij ons in Venlo en zij voelde zich er meteen thuis. Ook wist zij meteen de kattenbak te vinden en dronk/at ze goed. Onze nieuwe lederen bank is inmiddels een van haar favoriete plekjes. De omgang met onze kater van ruim 9 kg, Felix gaat redelijk goed. Ze komen steeds dichter bij elkaar in de buurt zonder dat er grote knokpartijen plaatsvinden. Over een tijdje, nadat ze gesteriliseerd is mag ze ook naar buiten om daar de zaak te gaan verkennen. Voorlopig blijft ze lekker binnen en volgens ons vindt ze dit prima. Wij zijn erg blij dat ze bij ons woont!
     
  Naam Fam. Thijssen 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 12-09-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hallo smakterheide ik wilde ff laten weten dat we dendy hebben laten inslapen 14 jaar mocht hij onze vriend zijn.Mijn vader had hem bij jullie gehaald als puppie en nu is hij er niet meer.
     
  Naam martina janssen 
  Plaats venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 09-09-2014.
  
 
   
     
  Reactie En Bobo samen met onze Charly. Zij kunnen het samen goed vinden.
     
  Naam Familie Gagliardi 
  Plaats Lelystad
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 09-09-2014.
  
 
   
     
  Reactie Beste verzorgers van Smakterheide, wij zijn de trotse baasjes van Bobo. Bobo is een echte knuffelaar en slaapt graag op schoot.
     
  Naam Familie Gagliardi 
  Plaats Lelystad
  Website
     
    Deze reactie is geplaats op 09-09-2014.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88.


[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl