sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Joep is alweer ruim een half jaar hier en het is een heerlijke hond, die het overal goed doet, training, cursus zoek enz. Het enige probleem is dat hij beslist niet alleen wil zijn. Gelukkig hoeft dat ook maar heel weinig en gaat hij eigenlijk overal mee naar toe. Een echte lieverd!
     
  Naam janny 
  Plaats Lelystad
     
    Deze reactie is geplaats op 27-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie Ondertussen is Nanook nu ongeveer 2,5 maand bij mij en dacht laat ik maar eens een update plaatsen in het gastenboek.

Nanook staat overigens links op de foto, Akino de hond die ik al had is de rechter. Veel mensen hebben last met ze uit elkaar te halen en ja ze konden eigenlijk wel broer en zus zijn. :')

Nanookje doet het heel erg goed, ze is beste vriendjes met Akino geworden na enkele dagen met hier en daar een strubbeling. Gelukkig bleven de strubbelingen beperkt en waren ze na 3 dagen al vrolijk met elkaar aan het spelen.
Haar haren zijn terug mooi en gezond aangegroeid, haar huid is verder ook volledig gezond en ze is terug een prachtige Husky dame.

Verder is ze superlief en houd ze er van om lekker te rennen terwijl baasje achter ze aanhangt op zijn inline skates. Duurde even om haar te leren dat een dier in de wei zien niet betekend
     
  Naam Youri 
  Plaats Maaseik (België )
     
    Deze reactie is geplaats op 21-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en team.
Gisteren voorheen Trees nu Agitha gehaald. Hartelijk dank voor jullie warm ontvangst. Agitha is door mijn eigen honden warm ontvangen en voelt zich nu al thuis. Knuffelen vind ze natuurlijk heerlijk en we zijn erg blij met haar.

Groetjes Ina
     
  Naam Ina Gommans 
  Plaats Posterholt
     
    Deze reactie is geplaats op 19-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie Lieve Martha My Dear (voorheen Bailey) zal in maart 1.1/2 jaar bij ons zijn, en ze heeft het geweldig naar haar zin met onze andere bobtail Ollie. Op de foto heeft ze net een bad gehad dus denkt ze maar even achter een gordijn uit zicht te blijven ingeval we het nog eens proberen! In het begin was ze een lastige eter maar bleek uiteindelijk een voedselallergie te hebben, en met het juiste eten is het probleem helemaal opgelost. We zijn zo blij met haar!
     
  Naam Anke 
  Plaats Den Haag
     
    Deze reactie is geplaats op 14-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie Het gaat supergoed met de wit-zwart Bongo (voorheen Mulan), zie foto. het is een ontzettend lieve knuffelkont en het gaat goed met onze andere Poes
     
  Naam mirjam schuring 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 06-01-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ POES ZOEKT BOER!! ]
Wat als je ergens moet zitten, waar je jezelf alles behalve prettig voelt? Dit geldt ook voor de Boerderij katten in de opvang. Opgesloten zitten dat is niks voor ons, we willen graag gaan en staan waar we zelf willen. Nu zitten we in een beperkte ruimte en zijn we dringend opzoek naar Boerderijen, Manege's, Agrarische bedrijven etc waar een aantal van deze katten mogen worden uitgezet. We hebben 1 voorwaarde en dat is dat het mits noodzakelijk bij word gedragen in de verzorging door bijvoorbeeld bij te voeren. In ruil hiervoor bieden wij ons aan om muisjes te vangen en ander loslopend ongedierte op ons terrein! We zouden het prettig vinden om minimaal met z'n 2e tegelijk te verhuizen of er moeten al meerdere katten aanwezig zijn. Want een erf alleen, dat is wel heel erg groot! Sommige katten zijn wel redelijk aanhalig en sommige weer niet. Het zijn katten waarbij het belangrijk is ze in hun waarde te laten, dan zul je er zeker geen hinder van ondervinden. Heeft u voor ons de plek die we zoeken?? Neem dan vrijblijvend contact op met de opvang!! Wij mogen tegen een vrijwillige bijdrage direct mee, we zijn netjes nagekeken door de dierenarts en voorzien van ons boekje en inenting.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl