sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie hier toch een keer een berichtje van mij HAPPY
wilde al vaker wat van mij laten horen maar ik moest nog veel leren dus ... druk,druk,druk ....
het gaat goed met mij , ik vind de baasjes okay en speel veel met een kleinere uitvoering van hun hij heet jairo zal nog wel een jongkie zijn .
verder zijn er hier veel vriendinnen , maar daar wordt ik behoorlijk hieper van , ik denk dat ze daar niet erg blij mee zijn aan hun reactie te merken
er wordt over mij gezegd dat ik lief mooi ben en een ontzettende rakker en duvel
ik ben vandaag op de hei weeste wandelen , daar waren grote vogels die ze zomaar de lucht introkken , snap er niks van mijn baas heeft een foto gemaakt die stuur ik ff mee
kun je zien dat ik het best naar mijn zin heb

groet en enne lebber van happy van hoof Venlo
     
  Naam van hoof 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 08-05-2016.
  
 
  Reactie Lieve mensen,

Gisteren mochten wij jullie Baco (kruising bouvier) adopteren.
Hij toont zich heel gelukkig, eet goed, knuffelt graag en vindt het contact met onze 9 jarige bouvier teef fijn.
Jullie hebben ons leven weer “kleur” gegeven, heerlijk om zo’n jonge kroelerd rond ons heen te hebben.

Fijn dat jullie als asiel/pension alles zo prima voor elkaar hebben, het doet ons goed om te zien hoe professioneel jullie zijn als Aequor opleidingsbedrijf: O.a. alles netjes, Baco was lekker gewassen toen wij kwamen, relaxte sfeer en ondanks jullie “vrije dag” voor iedereen alle tijd).

Ga zo door !

Hartelijke groet,
Sjef en Susie Robben
     
  Naam Sjef en Susie 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 08-05-2016.
  
 
   
     
  Reactie Buddy (Badooh) is nu 3 dagen bij ons en voelt zich al lekker thuis
     
  Naam Fam. Diersmann 
  Plaats Moordrecht
     
    Deze reactie is geplaats op 28-04-2016.
  
 
  Reactie Geachte (heer) Coen,

Op zaterdag 26 maart bezocht ik u in verband met de Tibetaanse terrier Rocky, die op 1 maart bij u was binnen gekomen. U stond mij toe om, samen met mijn schoonzusje, met de hond te gaan lopen om te zien hoe de hond zich gedroeg. Dat heb ik enorm gewaardeerd! We hebben Rocky mee genomen.
Rocky is inmiddels ruim drie weken bij mij in huis. Ik ben weduwnaar en heb een dochter van 19 jaar in huis. In november van 2015 ben ik gestopt met werken. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een hond . In het verleden heb ik ook een hond gehad, maar heb nooit geweten wat het voor hond was. Mijn vrouw en ik waren dol op die hond. Daarom ben ik op zoek gegaan naar weer net zo ’n hond.
Rocky voldeed aan de beschrijving en zag er net zo uit. Tijdens de wandeling gedroeg hij zich ook net als de vorige hond. Vandaar dat het voor mij niet moeilijk was om te besluiten om Rocky mee te nemen. Al na een paar dagen was het alsof de tijd had stil gestaan en mijn vorige hond terug was.
Inmiddels zijn wij volledig aan elkaar gewend. Rocky heeft mij geaccepteerd als zijn nieuwe baas en ik ben heel erg blij met hem. Samen hebben we inmiddels heel wat kilometers afgelegd. Rocky heeft ondertussen heel veel mensen leren kennen en is al op heel veel plaatsen in Nederland geweest. Al na een week kon ik hem vrij laten lopen; hij blijft bij me.
Ik dank u hartelijk voor uw gastvrijheid en verzeker u dat Rocky bij mij in goede handen is. Hij gaat mij en ik ga hem helpen gezondheid te blijven, door heel veel naar buiten te gaan.
Overigens, ik heb de hond inmiddels geregistreerd; zei het onder zijn nieuwe naam ‘Sjef’. Ook ben ik al met hem naar mijn eigen dierenarts geweest om hem daar te laten registreren.

Met vriendelijke groet,

P. Verkaik
Arnhem
     
  Naam P Verkaik 
  Plaats Arnhem
     
    Deze reactie is geplaats op 27-04-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo lieve diertjes en mensjes van Op de Smakterheide. Vandaag ben ik jarig. Ja hoor, ik ben al 10! geworden. En het is al bijna 7 jaar geleden dat ik ben verhuisd van de opvang naar mijn baasje Jos. Ook al ben ik een dagje ouder geworden: het gaat nog altijd primapiccobellosuperdeluxe met mij. Groetjes aan de diertjes en jullie van Moppie uit Panningen.
     
  Naam Moppie en Jos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 24-04-2016.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl