sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Juul

We hebben Juul nu bijna 2 weken. Wat een lieve hond. Hij begint nu te wennen. In het begin was hij nog wat onrustig, maar hij moest natuurlijk alles verkennen. We zijn ook al een paar dagen met hem naar de camping geweest. Fantastisch ging het. Hij is heel sociaal naar andere honden en mensen. In een woord wat een lieverd. We zijn heel blij dat hij nu in ons gezin is
     
  Naam Van den Broek 
  Plaats Susteren
     
    Deze reactie is geplaats op 15-08-2015.
  
 
   
     
  Reactie Het heeft even geduurd, maar na 4 weken is het vertrouwen gewonnen en leert Betsie snel. Ze is heerlijk speels, een hand vol, vrolijk, soms wat terug houdend.
     
  Naam elles van dijck 
  Plaats venray
     
    Deze reactie is geplaats op 08-08-2015.
  
 
   
     
  Reactie Begin juli hebben we Mickey bij jullie opgehaald. Hij doet het super goed! Het heeft even geduurd, maar hij is nu lekker buiten aan het genieten. Hij heeft nadat hij uit de bench mocht, enkele weken op de hooizolder van de paardenstal zijn plekje gevonden. Maar nu kent hij ook buiten zijn omgeving en zit hij lekker overal te genieten. Hij heeft zelfs onze twee hondjes geaccepteerd! :-)
     
  Naam Marion 
  Plaats Hegelsom
     
    Deze reactie is geplaats op 05-08-2015.
  
 
  Reactie Beste mensen van de smakterheide
Het is nu vier weken geleden dat we muisje heet nu Kyra bij jullie hebben opgehaald.doet het hier thuis supergoed rent door de tuin
speeld goed eet goed en is
zindelijk.
Zijn nu met haar op puppy cursus want ze is op straat van alles bang van honden en van mensen Dus we hopen door de cursus dat het een beetje goed komt.
met vriendelijke groeten

     
  Naam jan en mia 
  Plaats tilburg
     
    Deze reactie is geplaats op 04-08-2015.
  
 
   
     
  Reactie Wij hebben afgelopen donderdag de kruising Chiwhuahua opgehaald. Chefke is zijn nieuwe naam en hij doet het SUPER goed!
Samen met onze kaukasische herder is het een super leuk stel en een enig gezicht om te zien!
Hij wordt zelfs herkent op straat door de advertenties van Smakterheide.
Chefke is voor ons een klein geschenk uit de hemel, bedankt daarvoor!
     
  Naam Nathalie & Chris 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 03-08-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl