sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie coen en trudy
wij hebben boris in laten slapen
dat was beter voor hem
hij heeft 7 mooie jaren bij ons gehad bedankt voor de goede opvang
     
  Naam gerrit peters 
  Plaats beugen
     
    Deze reactie is geplaats op 26-09-2015.
  
 
  Reactie Jessi (eerst Messi) woont nu 3 maanden bij mij. Iedereen die haar ontmoet, vindt haar leuk. En dat is ze ook. Haar grote liefde is een Newfoundlanderreu. Als ze elkaar tegenkomen, wringt ze zich in allerlei bochten om hem te zoenen terwijl hij in eerste instantie verveeld zijn hoofd steeds wegdraait. Maar ja, de aanhouder wint en dat ze daarna onder de dikke kwijlsporen zit, vind ze helemaal niet erg. Bij de grote dagelijkse wandeling loopt Jess heerlijk te snuffelen en rent af en toe als een gek rond, het liefst door water, modder en zand, in die volgorde. Daarna eten en slapen wat ze allebei ook heel goed kan. Kortom... we genieten volop.
     
  Naam Desiree en Jessi 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 25-09-2015.
  
 
   
     
  Reactie Op 30 augustus hebben we Drieske (inmiddels omgedoopt tot Lieske) op kunnen halen bij jullie.
Inmiddels is Lieske helemaal gewend bij ons. Ze wordt schandelijk verwend, maar weet ook wie haar baasjes zijn.
Ze vindt het heerlijk om lekker te ravotten en met piepspeeltjes te spelen.
Kortom: een erg fijne en leuke, spontane hond die precies bij ons past!
     
  Naam Rietveld - Vervoort 
  Plaats Sevenum
     
    Deze reactie is geplaats op 17-09-2015.
  
 
  Reactie Dit is onze Ukkie 1 jaar later. Ze doet het heel erg goed bij ons. Iedereen is dol op haar en zij ook bijna op iedereen!
Wij zijn heel blij dat ze bij ons is terecht gekomen want zij is een lot uit de loterij!
     
  Naam Marly Baltissen 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 15-09-2015.
  
 
   
     
  Reactie Vandaag een jaar geleden hebben wij onze Ukkie gekregen. Wat hebben zijden wij hier geluk mee gehad. Ze past perfect bij ons en willen ze voor geen goud meer missen!
     
  Naam Marly Baltissen 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 15-09-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
[ POES ZOEKT BOER!! ]
Wat als je ergens moet zitten, waar je jezelf alles behalve prettig voelt? Dit geldt ook voor de Boerderij katten in de opvang. Opgesloten zitten dat is niks voor ons, we willen graag gaan en staan waar we zelf willen. Nu zitten we in een beperkte ruimte en zijn we dringend opzoek naar Boerderijen, Manege's, Agrarische bedrijven etc waar een aantal van deze katten mogen worden uitgezet. We hebben 1 voorwaarde en dat is dat het mits noodzakelijk bij word gedragen in de verzorging door bijvoorbeeld bij te voeren. In ruil hiervoor bieden wij ons aan om muisjes te vangen en ander loslopend ongedierte op ons terrein! We zouden het prettig vinden om minimaal met z'n 2e tegelijk te verhuizen of er moeten al meerdere katten aanwezig zijn. Want een erf alleen, dat is wel heel erg groot! Sommige katten zijn wel redelijk aanhalig en sommige weer niet. Het zijn katten waarbij het belangrijk is ze in hun waarde te laten, dan zul je er zeker geen hinder van ondervinden. Heeft u voor ons de plek die we zoeken?? Neem dan vrijblijvend contact op met de opvang!! Wij mogen tegen een vrijwillige bijdrage direct mee, we zijn netjes nagekeken door de dierenarts en voorzien van ons boekje en inenting.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl