sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en Trudy en fam van Quinty, we hebben Quinty gisteren gehaald bij jullie en we willen even laten weten dat het geweldig goed gaat met Quinty, wat is ze een lieverd. Een super blije lieve knuffelhond die heel goed op gevoed is. We zijn héél erg blij met Quinty en ze is al goed gewend, we kunnen nu al zeggen dat we haar niet meer kunnen/willen missen.
     
  Naam Loes & Theo  
  Plaats Afferden
     
    Deze reactie is geplaats op 20-02-2015.
  
 
   
     
  Reactie 17 feb was het alweer drie jaar geleden dat ik uit het asiel vertrok Al drie jaar woon ik nu bij mijn nieuwe baasje en het bevalt me prima Ook ben ik al drie jaar poes aan huis bij de benedenbuurvrouw en haar poes Maartje die zeven jaar geleden het asiel verliet Daar ren en graaf ik lekker in de tuin En af en toe een muisje vangen is helemaal te gek Als het poezenbedtijd is ga ik de trap weer op naar de tweede verdieping waar ik woon om uit te gaan rusten voor de volgende tuin dag Ja, die trap ren ik wel 20 keer per dag op en af Goed voor mijn poezenconditie .
Heel Veel Lieve Miauws van:MO
     
  Naam MO 
  Plaats panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 18-02-2015.
  
 
   
     
  Reactie Een update van Djarno na een week geadopteerd te zijn.
Hij is naar de trimsalon geweest en is al zijn klitten kwijt. Dankzij een medewerker is nu ook bekend dat Djarno een Hovawart is, of daarvan weer een kruising. Hij doet het heel goed, en heeft ook al veel vriendjes in de buurt gemaakt. Daarnaast krijgt hij veel aandacht op straat.Spelen met een bal of tak vindt hij erg leuk, en weet dat als hij met de auto weggaat er iets leuks te gebeuren staat.
     
  Naam i. vd Nieuwenhuizen 
  Plaats Helmond
     
    Deze reactie is geplaats op 06-02-2015.
  
 
  Reactie Hallo,
wij hebben een tijdje geleden onze pup bij jullie gebracht.
Door gezondheids omstandigheden moesten wij helaas afscheid nemen.

Nu zijn wij heel erg benieuwd hoe het nu met hem gaat en hoe hij er nu uit ziet.

Het gaat hier over een boerenfox toen genaamd Benji (Heet hij nu ook nog zo?).
geboren op 9 november 2014.

Hopelijl kunnen wij via deze weg te weten komen hoe het nu met de lieve man gaat.

     
  Naam Mennen 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 02-02-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hier nog een keer mijn foto.
gr amber
     
  Naam brenda peeters 
  Plaats TIENRAY
     
    Deze reactie is geplaats op 02-02-2015.
  
 
<< vorige pagina

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl