sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo, vrijdag is het 2 weken geleden dat ik Rubie bij het asiel heb gehaald. Inmiddels heet de poes Max(Maxima:-). Het is een rustige poes die graag geaaid wordt. Ben helemaal tevreden met Max. groeten.
     
  Naam Ron 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 16-03-2017.
  
 
   
     
  Reactie Macedekees is niet meer alleen. Sinds mei vorig jaar hebben wij een Tervuerense herder erbij. Voor het eerst geen ouder hondje, maar een puppy. Heel erg leuk, maar van al onze herplaatsers hebben we net zo veel genoten!!!!!
     
  Naam Don en Angelina 
  Plaats Grubbenvorst
     
    Deze reactie is geplaats op 16-03-2017.
  
 
   
     
  Reactie Zaterdag 11 maart 2017 Flinck opgehaald. Hij voelt zich al goed thuis. Hij heet nu Bink.
     
  Naam Hermus 
  Plaats Venray
     
    Deze reactie is geplaats op 12-03-2017.
  
 
  Reactie Wij hebben 6 weken geleden Simba opgehaald.Wij zijn erg blij met Simba,het is een hele lieve hond. We gaan naar cursus met hem en hij gaat steeds beter luisteren.Er zijn nog wat dingetjes wat hij moet leren, maar dat komt vast helemaal goed.
Groetjes
     
  Naam Sophie 
  Plaats Leusden
     
    Deze reactie is geplaats op 06-03-2017.
  
 
  Reactie Wij hebben Chica (toen heette ze Anise) 16 november 2013 bij jullie opgehaald. Zij is het beste wat ons is overkomen. Het is zo'n lieverd💋
     
  Naam Herman en Annelies Wehkamp 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 05-03-2017.
  
 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl