sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Op zaterdag 20 oktober hebben we Mara opgehaald kruising herder /golden Retrieverpup van 4 maanden oud.We hebben onze eigen Duitse Herder van 3 jaar meegenomen om te kijken of het klikte.En dat ging prima.Eenmaal thuis was er een maal een flinke ruzie tussen die twee .Maar daarna ging alles geleidelijk beter tussen die twee.Mara heet nu Paco en is een speelse aanhankelijke pup.De herders spelen nu veel met elkaar en gaat iedere dag een stukje beter.
     
  Naam Geenen 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 01-11-2018.
  
 
  Reactie Beste familie Jelsma,

Wat geweldig om dit te lezen! Vooral ook heel herkenbaar en precies zoals ie is.
We zijn echt heel blij om te lezen dat Bčr het bij jullie zo naar zijn zin heeft. Dit is echt precies wat we voor hem wilden en waarom we voor Smakterheide hebben gekozen.
Bedankt dat jullie hem dit gouden mandje geven en bedankt voor dit berichtje!

Een dikke knuffel voor Bčr en groetjes aan jullie allemaal.

     
  Naam Fam. Coninx 
  Plaats Eijsden
     
    Deze reactie is geplaats op 24-10-2018.
  
 
   
     
  Reactie En een foto van Bér en Ricky!
     
  Naam Jelsma 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 24-10-2018.
  
 
  Reactie Hallo fam. Coninx,

Hierbij een berichtje over Bér. Allereerst zijn wij heel gelukkig met hem als zesde gezinslid. Aan alles merken wij dat hij zich helemaal op zijn gemak voelt. Het voelt alsof hij altijd al bij ons hoort. Dit komt door zijn goede en lieve gedrag (bedankt!) Overdag vermaakt hij zich meestal bij mij in de buurt buiten in de tuin. Wanneer de jongens uit school komen wordt er druk gespeeld en geknuffeld. Wandelen doet hij graag en vaak in het bos. Daarnaast heeft hij regelmatig contact met een jonge Labradoedel vriendje waarmee hij wedstrijdje bal halen/ zoeken speelt. Altijd lief, soms ondeugend (water/ zwemmen is ie gek op en niet te houden, haha), altijd in de buurt, nieuwsgierig. Kortom Bér!

Groetjes fam. Jelsma
     
  Naam Jelsma 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 24-10-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo oud-bekenden,

Kennen jullie mij nog? Ruim 2 jaar geleden ben ik door mijn baasje bij jullie uit het asiel gehaald. Inmiddels word ik bijna 7 jaar en leef ik een heeeerlijk hondenleventje! Ik ben nog steeds dolletjes op wandelen, koekjes en spelen. Maar ook van knuffelen met mijn baasje (stiekem met iedereen die op visite komt). Kinderen vind ik nog steeds een beetje raar, ik kan ze niet zo goed inschatten. Maar ze mogen me natuurlijk altijd een aai geven!
Inmiddels woon ik nu ruim anderhalf jaar in een dorp met veel natuur om me heen. Ik ga dan ook zo’n 6 keer per dag wandelen met mijn baasje en dan mag ik lekker door de weide rennen! Heel af en toe gaat mijn grote hondenvriend van de buren ook mee wandelen waarmee ik dan samen lekker ga rennen! Ik ben trouwens ook erg gek op slapen, zoals jullie op de foto’s wel kunnen zien. Nu ik het daar toch over heb... Ik ga mijn mandje maar eens opzoeken, het was weer een drukke dag vandaag!

Heeeeeel veel likjes en pootjes van mij, Gucci 🐾
     
  Naam Nick 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-10-2018.
  
 

 

 
 [ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl