sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie oasl beloofd een foto van Indie inmiddels 6 jaar oud in de bossen van Eindhoven.

Groeten Marco.
     
  Naam Granade 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 15-01-2017.
  
 
  Reactie Hallo, wat jammer dat de greyhound sunny al zolang in het asiel is, dat had ik niet verwacht. Natuurlijk heeft hij het bij jullie goed, maar hopelijk krijgt hij binnenkort een eigen thuis.
Hartelijke groeten en succes met jullie werk.
Pauline Giesen
     
  Naam Pauline Giesen 
  Plaats Nieuw Bergen
     
    Deze reactie is geplaats op 12-01-2017.
  
 
  Reactie Hallo Coen, Trudy en Esther, Ik heb op 19 dec. de poes Balou bij jullie gehaald nadat we ons hondje moesten laten inslapen. Het is weer zo leuk een jong diertje in huis te hebben. Ze kijkt zo op tegen onze Bob de kater van bijna 14 jaar. Ze heet nu trouwens Kwienie, want ze gedraagt zich echt als de Queeen in huis.
     
  Naam Els Verheijen 
  Plaats Ysselsteyn
     
    Deze reactie is geplaats op 08-01-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hoi hoi lieve mensen van de opvang. Heb al láng niks meer van me laten horen dus hier even een kort berichtje: HET GAAT NOG ALTIJD PRIMAPICCOBELLOSUPERDELUXE MET MIJ! Hoewel ik al een dagje ouder ben geworden sinds ik in aug. 2009 verhuisde van de opvang naar Panningen gaat het me nog altijd voor de wind. Kijk maar naar het plaatje, ik kom niks tekort! Groetjes van Moppie uit Panningen.
     
  Naam Jos&Wies 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 04-01-2017.
  
 
   
     
  Reactie 1 oktober is Kaatje bij ons komen wonen. Direct zag ze onze rode kater Ruud als haar grote voorbeeld. Ruud vond dit niet altijd even prettig en wilde ook af en toe met rust gelaten worden. Dit liet hij dan ook heel erg merken. Inmiddels zijn ze goed aan elkaar gewend en gaat het erg goed. Kaatje knuffelt graag en zodra je ergens gaat zitten ligt ze dan ook bij je op schoot.
     
  Naam Leoni 
  Plaats BOXMEER
     
    Deze reactie is geplaats op 02-01-2017.
  
 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl