sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hier nog een foto van binkie broertje van Demi.
     
  Naam M. Kanders 
  Plaats Leveroy
     
    Deze reactie is geplaats op 19-10-2014.
  
 
  Reactie Hallo. Het gaat heel goed met Binkie (voorheen Bobo)en hij is flink gegroeid. Hij is nu het beste maatje van Baykie de pekinees, ze slapen, spelen, stoeien en blaffen samen. Met vriendelijke groeten Marjan en Henk Kanders.
     
  Naam M. Kanders 
  Plaats Leveroy
     
    Deze reactie is geplaats op 19-10-2014.
  
 
  Reactie Een berichtje van Mikkie en Mies (Fay).
Na een dag samen onder de kast gezeten te hebben toch maar besloten om de boel te gaan verkennen. Mies ging voorop. Mikkie is nog steeds een beetje behoudend tegenover mensen maar laat zich graag aaien en kroelen zolang hij maar niet vastgepakt word. Mies ligt overal en komt geregeld spelen. Mies blaast af en toe nog tegen huisgenoot Buck en Mikkie negeert de hond volkomen, gaat niet voor hem aan de kant en kijkt alleen maar heel indringend genoeg voor Buck om er met een boog omheen te lopen.Eten kunnen ze als de beste en komen ook als er gerammeld word met de voerbak.
Hopelijk voelen ze zich snel genoeg helemaal op hun plek want wij willen ze niet meer missen.
     
  Naam Petra Zegers 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 15-10-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hallo, Het gaat erg goed met boerenfoxpup bandit. Hij heette eerst diesel maar bandit was toepasselijker. Hij groeit als kool, is erg ondeugend, leergierig en lief. Hij heeft er geen last van dat hij maar één oogje heeft al merken wij wel dat we rekening moeten houden met kleiner blikveld.
     
  Naam fam vd heuvel 
  Plaats venray
     
    Deze reactie is geplaats op 09-10-2014.
  
 
  Reactie Met Loek gaat het geweldig! Hij is een hele intelligente pup, die graag speelt en leert. Tikje eigenwijs, maar ook een echte knuffelbeer. We genieten met volle teugen van hem :-)
     
  Naam Ellis 
  Plaats Brouwhuis
     
    Deze reactie is geplaats op 09-10-2014.
  
 

 

 
 

[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88.[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl