sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Met de foto ging iets mis, maar zoals je ziet heeft Low het super naar zijn zin!
     
  Naam Melanie Heezen 
  Plaats Holthees
     
    Deze reactie is geplaats op 22-04-2015.
  
 
  Reactie wij hebben DUMPY nou 10 maanden hij is op de grote hei in VENLO wereld beroemd hij speelt met iedere hond alleen weten wij niet of hij kan blaffen heeft hij nog nooit gedaan groetjes fam KOHLEN
     
  Naam kohlen 
  Plaats venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 19-04-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en Trudy,

Eind december hebben wij onze Low bij jullie opgehaald. Inmiddels is hij alweer 5.5 maand oud. We hebben al heel wat met hem meegemaakt en het was met 11 weken even kantje boord. Gelukkig is hij inmiddels weer helemaal gezond en gelukkig. We zouden hem absoluut niet meer willen missen en hopen dat hij nog heel veel gelukkige en gezonde jaren met ons door mag brengen. Onze kat Willem en Low zijn echt beste vrienden die zowel samen stoeien als slapen. Een gezellige boel dus hier thuis!

We komen zeker nog eens met hem langs.

Groetjes uit Holthees!
     
  Naam Melanie 
  Plaats Holthees
     
    Deze reactie is geplaats op 14-04-2015.
  
 
  Reactie Beste kattenverzorgsters,
Zaterdag 4 april Zorro [oude naam Sam] opgehaald.
Het gaat erg goed met Zorro.
Heeft vanaf dag 1 zijn plaatsje op de bank gevonden.
Tussen Penny,mijn andere kat,gaat het ook goed.
Bedankt voor de goede verzorging.Peter.
     
  Naam Peter Hoevenaars 
  Plaats Schijndel
     
    Deze reactie is geplaats op 12-04-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hallo!

Het gaat echt prima met Sammy! We hebben hem omgedoopt tot Krijtje. Het is nu echt een ondeugd die de hele dag druk bezig is met spelen, de baasjes knuffelen en niet te vergeten; de honden plagen haha. Wanneer hij in het raam zit krijgt hij veel bekijks door zijn opvallende uiterlijk. Hij is totaal niet de verlegen kat uit het asiel meer, hij komt helemaal uit z\'n schulp!
     
  Naam Lisa Steenbeek 
  Plaats Zevenhoven
     
    Deze reactie is geplaats op 04-04-2015.
  
 

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl