sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo familie Codee,
Is dit niet een broertje van jullie Bowie? Boris is de naam. Ook in aug opgehaald. (hij kijkt een beetje moe, dat is hij ook :) na een uurtje stoeien met z\\\\\\\'n vrienden).
     
  Naam fam Barendregt 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-01-2015.
  
 
   
     
  Reactie We hebben Bowie (een van de vele honden die jullie Bowie genoemd hebben haha) nu een jaar. We zijn superblij met hem, hij is heel erg lief en een schat van een hond.
     
  Naam fam. van Leeuwen 
  Plaats Roggel
     
    Deze reactie is geplaats op 15-01-2015.
  
 
  Reactie Even een foto & een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met me!
Kleine pootafdruk 🐾
Diesel
     
  Naam Alix Ooye 
  Plaats Grashoek
     
    Deze reactie is geplaats op 13-01-2015.
  
 
   
     
  Reactie Via deze weg willen we jullie en de vorige eigenaar van duitse herder Sam laten weten dat het heel goed met haar gaat. We zijn erg blij met haar. Ze luistert goed, waakt goed, gaat graag mee wandelen en ze vermaakt zich uren met alles apporteren wat je maar weg gooit. Ook samen met de kippen en konijnen gaat het goed (zolang die achter draad zitten). We wisten dat ze bang is voor het knallen van vuurwerk dus oudjaarsdag heeft ze binnen de top2000 liggen luisteren. Namens ons en Sam de beste wensen en groetjes!
     
  Naam Sandra & Theo 
  Plaats Bakel
     
    Deze reactie is geplaats op 11-01-2015.
  
 
   
     
  Reactie Inmiddels 5 jaar samen, en t gaat super, groetjes van SIEM en Erik.
     
  Naam Erik Rijks 
  Plaats Heythuysen
     
    Deze reactie is geplaats op 11-01-2015.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst a/d Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk –Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren , gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl