sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo Team,
Op 14 oktober 2014 hebben we Spike, de vier jarige witte herder, bij jullie opgehaald. Hij is nu vriendje met Shadow, onze husky. Het gaat super tussen die twee alsof ze samen zijn opgegroeid en kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Helaas hebben we een tijdje moeten wachten voordat we konden reageren want we wilde er een mooie foto bij hebben en Spike was, zacht uitgedrukt, ondervoed. Hij was zeker tien kilo te licht. Dit heeft hij niet bij jullie opgelopen maar in het traject van juni tot oktober (volgens de dierenarts uit zijn paspoort)Hij is de eerste dagen erg ziek geweest waardoor we met lichte voeding, kip en rijst, zijn darmen wat tot rust hebben kunnen brengen en nu eet hij de brokken alsof hij nooit anders gedaan heeft. Hij is mooi op gewicht en heeft een glanzende gezonde huid. Hij is heel goed op zijn plaats bij ons en ze hebben het beide erg naar hun zin. We hebben er goed aan gedaan en we zijn erg blij met hem. Bedankt team.
     
  Naam Janssen 
  Plaats Roggel
     
    Deze reactie is geplaats op 16-12-2014.
  
 
  Reactie Het is nu vijf weken geleden dat we Mimi ophaalden uit het asyl. Vroeger vast en zeker een hele mooie sterke poes maar nu zeer oud en wat stram in de achterpoten. Haar huid is al een stuk minder pluizig en ze loopt steeds sneller de trap op en af. Op een stoel of op schoot springen zal ze nooit meer halen; dat is te hoog. Ze vind het prima om bij ons te wonen, ze zoekt ons gezelschap en wij vinden het een fijn dier al slaapt ze wel heel erg veel...:)
     
  Naam Han en Cokkie 
  Plaats Heijen
     
    Deze reactie is geplaats op 15-12-2014.
  
 
  Reactie Joep, een reus van 7 maanden is nu bijna 2 weken bij ons. Wat zijn we blij met hem!
Joep voelt zich helemaal thuis bij ons, hij luistert al goed. met dank aan de vorige eigenaren) Wandelen aan de Maas vindt hij heerlijk, lekker ravotten met andere honden en daarna lekker thuis luieren. Voor ons is Joep een lotje uit de loterij!
     
  Naam Eugenie Bloemen 
  Plaats Tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 15-12-2014.
  
 
  Reactie We hebben Ukkie sinds 15 september bij ons. Ze hoort er helemaal bij en wij zijn heel blij met haar. Ze is super aanhankelijk en een heel gevoelig hondje. Ze is nog steeds aan het veranderen in haar voordeel. Een echte allemans vriend(din). Wij willen haar voor geen goud meer kwijt!
     
  Naam Marly Baltissen 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 12-12-2014.
  
 
   
     
  Reactie Kiki hebben we maar twee weken bij ons gehad. We hebben haar helaas moeten laten inslapen.
     
  Naam Hendrikx 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 02-12-2014.
  
 

 

 
 
[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl

[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl