sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hoi allemaal!

Even een berichtje van een (bijna) jarige job.

Ik ben Max, sinds april woon ik in Venlo bij mijn nieuwe baasjes en hun twee kinderen.
Morgen, 23 november, wordt ik 1 jaar en hebben we groot feest.
Ik heb het reuze naar mijn zin en ben een echte knuffelbeer. Ik heb inmiddels bijna twee cursussen op hondenschool afgerond, maar ik blijf een eigenwijs boefje!

Oh ja... Op de foto ben ik net terug van de kapper...en...Volgens mij ben ik een broertje van Boedah...
     
  Naam Judith 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 22-11-2016.
  
 
   
     
  Reactie Bijna twee jaar geled≠en, 30-12-2014, haald≠en we Bailey op bij j≠ullie. Bailey is nu t≠wee jaar en ze is nog≠ steeds bij ons. We z≠ijn heel blij met haa≠r. We wilden elke kee≠r nog een foto sturen≠ maar het kwam er maa≠r niet van. Bij dezen≠ alsnog een foto van ≠onze grote vriendin :≠-) Het gaat heel goed met Bailey!
     
  Naam Niesje 
  Plaats Nijmegen
     
    Deze reactie is geplaats op 22-11-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en Trudy,

Eind mei 2016 hebben we bij jullie een 5 maanden oude pup opgehaald, Denzo. Wij hebben hem Pico (Bello) genoemd. Wij wilden hem heel graag hebben maar we zaten op dat moment in ItaliŽ en jullie (Coen met name) zijn zo aardig geweest om hem even voor ons vast te houden.

Inmiddels is Pico bijna 11 maanden. Van een angstige, temide pup is Pico gegroeid tot een heuse deugniet. Hij is slim en leert snel. Hij is ontzettend lief voor alles en iedereen, wat hier in ItaliŽ perfect is want iedereen aait hem als ik op de markt loop, van oud dametje tot kind, alles vind hij goed. Hij krijgt stukjes (parma)kaas en stukjes worst, hij wordt als een bekende op de markt.

Omdat ik veel vragen kreeg wat het nou precies voor ras is, in ItaliŽ vonden ze het een Schnauzer, heb ik zijn DNA laten testen. En wat blijkt, hij is een middelgrote poedel met een heel klein beetje labrador. Echt leuk!!

Kortom, we zijn ontzettend blij met hem en dat wilden we toch nog wel even laten weten uit een op dit moment wat bewolkt Piemonte.

Lieve groeten uit ItaliŽ!
Romťo, Angeline en Pico
     
  Naam Romťo, Angeline en Pico 
  Plaats ItaliŽ
     
    Deze reactie is geplaats op 18-11-2016.
  
 
   
     
  Reactie Max Verstappen vandaag ! jaar. bij jullie werd hij vertroeteld als pandabeertje.Het gaat heel goed met Max. en hij is heel lief.
     
  Naam A. Verstappen 
  Plaats Meijel
     
    Deze reactie is geplaats op 16-11-2016.
  
 
   
     
  Reactie 7 November ben ik Via Hertenwens naar dit asiel geweest. Ik mocht alle dieren bekijken en heb zelfs de pony mogen borstelen en mee gewandeld, dit was erg leuk. Ik heb veel geleerd over wat er allemaal in een asiel gebeurd.
Bedankt iedereen, groetjes Lynn
     
  Naam Lynn Bos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 10-11-2016.
  
 

 

 
 
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei í15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk ĖLimburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang ďOp de SmakterheideĒ, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance NoordelijkĖLimburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl