sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Beste mensen van Smakterheide,Op 2-1-2015 mocht ik Bailey bij jullie halen.Hij doet het geweldig Bailey heeft de hele dag de feestmuts op.Speelt met alle honden.Wij wandelen elke dag 1,5 uur door de bossen.Hij kan daar lekker los lopen en Bailey kan goed aan de lijn lopen hij is een echte Boerenfox en lekker ontdeugend.
     
  Naam Gonny van hoogmoed 
  Plaats Cuijk
     
    Deze reactie is geplaats op 23-05-2015.
  
 
  Reactie Wat geweldig dat Balou een gouden mandje heeft gekregen, ik wens haar een lang en fijn leven in Friesland.
     
  Naam Pauline Giesen 
  Plaats Bergen Lb
     
    Deze reactie is geplaats op 22-05-2015.
  
 
  Reactie 15 mei hebben we Binky, een stevige kater, opgehaald.
Wat een schat, vanaf het eerste moment enorm aanhankelijk en voelt zich op zijn gemak.
Hij is maar kort bij jullie geweest, maar jullie hebben hem goed opgevoed en, zeker zo belangrijk, geweldig opgevangen!
Anja en je collegas, hartelijk dank, we zijn blij met hem!
     
  Naam Fam. Visser 
  Plaats Waalwijk
     
    Deze reactie is geplaats op 21-05-2015.
  
 
  Reactie Dinsdag hebben wij Tira de lapjes poes bij jullie opgehaald. Van af dat ze uit haar reismandje kwam was het net of ze hier al altijd gewoond had. Ze voelde zich al gelijk thuis. Ook met de kleinzoon was er meteen een klik. We zijn erg blij met haar.
     
  Naam Gerda van Raaij-Hendriks 
  Plaats Boxmeer
     
    Deze reactie is geplaats op 21-05-2015.
  
 
  Reactie Gisteren heb ik Balou opgehaald. Mijn man vindt haar ook fantastisch! Wat een ontzettend lieve hond is ze. Ze is erg actief en vrolijk en een ontzettende knuffel (nu al!). Wij denken dat ze goed bij ons past. Ze heeft hier zoveel ruimte, die energie kan ze wel kwijt. We gaan haar snel wat manieren leren dmv clicker training en ik hoop dat het wat beter gaat met onze kat samen in de toekomst. Gelukkig is onze kat heel slim en loopt ze nu via de schutting het huis in. Na alle ellende heeft Balou haar gouden mand gevonden. Hier kan ze verder aansterken en een hondwaardig leven leiden. Bedankt voor het redden van dit lieve dier voor iedereen van de Smakterheide.
     
  Naam Cristel 
  Plaats Friesland
     
    Deze reactie is geplaats op 21-05-2015.
  
 

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas en Horst aan de Maas hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl