sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie hallo medewerkers van het asiel,
We willen u laten weten dat alles supergoed gaat met poes Siepke (inmiddels heet ze Tamu) en dat we volop van haar genieten! Ze kan goed opschieten met onze honden en andere poes! Hartelijk dank voor alle goede zorgen :-)

groetjes van ons
     
  Naam fam Jut 
  Plaats Blitterswijck
     
    Deze reactie is geplaats op 22-05-2016.
  
 
  Reactie Hoi trudy en emiel
Fijn om terug te lezen dat het goed gaat samen
Met mij gaat ook als goed
Knuffel aan jullie diertjes
     
  Naam schoenmakers66@gmail.com 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-05-2016.
  
 
   
     
  Reactie Afgelopen november hebben wij op de Smakterheide Juve (kruising Bordeauxdog en Tosa) opgehaald. Hij is een erg vriendelijke, speelse hond. Hij speelt graag met andere honden en leeft zich uit op de Venlose Heide. Wij zijn erg blij met
Juve! Dankjewel hiervoor
     
  Naam Antoinette 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 17-05-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo allemaal, november vorig jaar hebben wij Donja bij jullie opgehaald een kruising Bordeauxdog en Tosa. Het is een ontzettende lieve hond en wij hebben aan haar een maatje voor t leven!
     
  Naam Ed van den Dolder 
  Plaats Meerkerk
     
    Deze reactie is geplaats op 15-05-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Anja,
Alles goed met jou?
Misschien weet je het nog, wij kwamen een jaar geleden Binky bij jullie ophalen van uit Waalwijk.
Binky hebben we omgedoopt in Tim, ter nagedachtenis van een andere Tim.
Hier met zijn grote vriend Bailey, de Main Coon.
Hij heeft het, samen met Bailey, enorm.naar zijn zin en wij zijn blij met hem.
Groetjes,
Trudy en Emiel
     
  Naam Trudy en Emiel  
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 08-05-2016.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl