sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Deze Lotharinger familie met Vlaamse reus kwam onder trieste omstandigheden bij jullie binnen in de opvang. Na een moeilijke start maken ze het inmiddels uitstekend!
     
  Naam Janssen 
  Plaats Castenray
     
    Deze reactie is geplaats op 22-02-2018.
  
 
   
     
  Reactie Hallo medewerkers van Smakterheide... hier Bootz... het heeft even geduurd maar ik ben eindelijk helemaal gewent aan mijn nieuwe huisje... vooral de eerste 2 weken heb ik me goed verstopt en ben alleen s’nachts op zoektocht gegaan. Toch bleken de nieuwe baasjes helemaal zo erg niet en laat ik me nu overdag ook zien.... lekker bij de haard in mijn krabpaal lekker dichtbij de mensen... ik voel me een echte prins....
     
  Naam Fam. Frijsinger 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 21-02-2018.
  
 
  Reactie Hallo Coen en Trudy,heb gisteren wolly bij jullie gekocht,ben erg blij met wolly hij is heel lief en het gaat goed met hem,
     
  Naam jolanda 
  Plaats lomm
     
    Deze reactie is geplaats op 21-02-2018.
  
 
   
     
  Reactie Inmiddels alweer een paar maanden bij ons in huis❤️ En we zijn nog steeds erg gelukkig en blij der.
     
  Naam Lisa 
  Plaats Cuijk
     
    Deze reactie is geplaats op 20-02-2018.
  
 
   
     
  Reactie Het is wat vrieg om te juichen, maar ik doe het toch. Sieske, alias Dipsy, voelt zich nu al thuis. Ze is ontspannen, eet, drinkt en geeft kopjes bij het leven.
     
  Naam Jeanny van Riswick 
  Plaats Bergen
     
    Deze reactie is geplaats op 17-02-2018.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
[ weekend / Vakantiehulp & Tijdelijke hulp ivm Zwangerschap gevraagd ]
Dierenpension/ -opvang “Op de Smakterheide” in Smakt (Venray) vraagt,DIERENVERZORG(ST)ER WEEKEND- /VAKANTIEKRACHT & TIJDELIJKE KRACHT ivm ZWANGERSCHAPSVERLOF.die ons team kan komen versterken. Functie eisen: • Affiniteit met dieren • Klantvriendelijk • Je woont in omgeving Venray • Flexibel, alle weekenden en vakanties word je in het werkrooster ingedeeld• Een realistische instelling • Studenten die een dierenverzorging opleiding volgen of willen gaan volgen genieten de voorkeurWat bieden wij: • Prettige werksfeer, leuke collega’s • Passende vergoeding Meer informatie over de Opvang? Neem een kijkje op www.smakterheide.nlInteresse? Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar info@smakterheide.nl Coen & Trudy Goumans St.Jozeflaan 2 5817AC Smakt (Venray)
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl