sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Bijna een week geleden hebben we Chica, ze het nu Chloé opgehaald. Wat een geweldige pup. Ze is heel speels, een bal en touw is haar favoriet. Ze is heel aanhankelijk. Naar vreemden is ze ook heel lief. Wanneer vreemden haar te direct benaderen laat ze merken hier niet van gedient te zijn. Ook grommende honden vindt ze niet leuk. Ze is heel makkelijk te trainen. We zijn echt superblij met haar.
     
  Naam Rob en Jannie 
  Plaats Emmen
     
    Deze reactie is geplaats op 05-09-2015.
  
 
   
     
  Reactie Felix is vanaf 18 augustus bij mij in huis gekomen. Hij doet net alsof hij al jaren thuis is.
Het is een lieve kat en ik hoop nog vele jaren van hem te mogen genieten.
     
  Naam Joke 
  Plaats Horst
     
    Deze reactie is geplaats op 04-09-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hoi lieve mensen van \
     
  Naam Wies&Jos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 04-09-2015.
  
 
   
     
  Reactie Abeltje is een geweldig leuk hondje. Hij voelt zich al helemaal thuis. Kan lekker rennen en speelt enthousiast. We zijn dol op hem.
     
  Naam Gea Kos Dokter  
  Plaats alkmaar
     
    Deze reactie is geplaats op 03-09-2015.
  
 
  Reactie Namens Donna laat ik weten dat het erg goed met haar gaat. Ze is een leuke sociale vriendelijke hond geworden, waar iedereen gek op is! Ze is erg pienter en speels.
     
  Naam Suze de Jong 
  Plaats Eindhoven
     
    Deze reactie is geplaats op 31-08-2015.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl