sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo,ik hete George maar ik ben om gedoopt naar tyro. Ik heb het prima naar mijn zin. En met timmie kan ik het ook heel goed vinden. Ik geniet van wandelen,spelen en knuffelen. Ik lig ook graag bij mijn baasjes.
     
  Naam Beurskens 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 23-11-2015.
  
 
   
     
  Reactie Tibor is inmiddels bijna 5 maanden bij ons en niet meer weg te denken.
Bij de hondentraining is hij het beste jochie van de klas en tijdens onze wandelingen in bos of aan het strand heeft hij het grootste plezier met onze beide Kooikerhondjes en vele anderen vaak in grote groepen. Naar voor hem nieuwe mensen is hij soms wat verlegen.
     
  Naam van der Hoek 
  Plaats Rhoon
     
    Deze reactie is geplaats op 22-11-2015.
  
 
   
     
  Reactie Billy voelt zich helemaal thuis en geeft ook weer lovebites, na de castratie was hij hier even mee gestopt. Billy vindt het leuk om zich te verstoppen en geeft geen krimp als ik hem roep. Ik wil hem wel eerst zien voordat ik de deur uitga. Billy heeft namelijk ook de gewoonte om mij achterna te lopen zonder dat ik er erg in heb. IK had hem vandaag per ongeluk in de berging opgesloten. Gelukkig kwam ik hier heel snel achter. Ik had mijn regenjas uit de berging gepakt en Billy mij natuurlijk achterna. Ik rammelde met wat snoepjes en toen hoorde ik hem.
     
  Naam Karin 
  Plaats Tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 19-11-2015.
  
 
   
     
  Reactie Hi All

Loup joined our family in August 2015, and has been fully accepted into the pack and happily plays his role as the
     
  Naam LOUP 
  Plaats Helden
     
    Deze reactie is geplaats op 16-11-2015.
  
 
   
     
  Reactie hallo allemaal
kom de groetjes brengen
rocky uit blerick
het gaat super met mij
     
  Naam rocky 
  Plaats blerick
  Website rocky
     
    Deze reactie is geplaats op 08-11-2015.
  
 

 

 
 

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ POES ZOEKT BOER!! ]
Wat als je ergens moet zitten, waar je jezelf alles behalve prettig voelt? Dit geldt ook voor de Boerderij katten in de opvang. Opgesloten zitten dat is niks voor ons, we willen graag gaan en staan waar we zelf willen. Nu zitten we in een beperkte ruimte en zijn we dringend opzoek naar Boerderijen, Manege's, Agrarische bedrijven etc waar een aantal van deze katten mogen worden uitgezet. We hebben 1 voorwaarde en dat is dat het mits noodzakelijk bij word gedragen in de verzorging door bijvoorbeeld bij te voeren. In ruil hiervoor bieden wij ons aan om muisjes te vangen en ander loslopend ongedierte op ons terrein! We zouden het prettig vinden om minimaal met z'n 2e tegelijk te verhuizen of er moeten al meerdere katten aanwezig zijn. Want een erf alleen, dat is wel heel erg groot! Sommige katten zijn wel redelijk aanhalig en sommige weer niet. Het zijn katten waarbij het belangrijk is ze in hun waarde te laten, dan zul je er zeker geen hinder van ondervinden. Heeft u voor ons de plek die we zoeken?? Neem dan vrijblijvend contact op met de opvang!! Wij mogen tegen een vrijwillige bijdrage direct mee, we zijn netjes nagekeken door de dierenarts en voorzien van ons boekje en inenting.


 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl