sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Guy is allang weer terug. Hij blijft gezellig zijn plaats opeisen. Gelukkig heeft hij heel wat vrienden in de wijk die dit gedrag kunnen waarderen.
     
  Naam Marjo Rouvroye 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-11-2017.
  
 
  Reactie Hallo,
Binky is nu 1,5 jaar bij ons en hij doet het super goed! Een vrolijk hondje, die van spelen en rond rennen houdt.. we zijn de dikste vriendjes geworden!
     
  Naam Anouk  
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 19-11-2017.
  
 
   
     
  Reactie Koekie is nu bijna twee weken bij ons en al aardig gewend. Alhoewel ze als boerderijkat werd aangeboden doet ze niets liever dan lekker op de bank liggen spinnen. Op de stal ligt ze graag op de loer bij de deur. Helaas moet ze nog een weekje geduld hebben voor ze echt naar buiten mag. We zijn benieuwd hoe ze op de kippen reageert, die op onze boerderij los rondlopen. Gelukkig is ze wel goed zindelijk, op haar vorige adres had ze blijkbaar buiten het potje gepiest, maar hier gaat het goed!
     
  Naam Sjak 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 09-11-2017.
  
 
   
     
  Reactie 5 weken al bij ons in huis en al aardig gewend; behalve de grasmaaier,daarvan raakt hij helemaal in de stress
     
  Naam Marcel 
  Plaats Deurne
     
    Deze reactie is geplaats op 16-10-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hoi Luitjes,
Herkennen jullie deze scheet nog?
Groetjes uit Overloon ;-)
     
  Naam Loek en Fera 
  Plaats Overloon
     
    Deze reactie is geplaats op 14-10-2017.
  
 

 

 
 


[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl