sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Hallo allemaal! Drie maanden geleden hebben we Pico bij jullie opgehaald, toen vijf maanden oud. Een angstig reutje die alles nog moest leren. In drie maanden is al veel veranderd! Pico is een echte deugniet en geniet van zijn leven in Italië en Nederland. Hij gaat altijd met ons mee overal naartoe en we krijgen alleen maar leuke reacties. Het gaat super!
     
  Naam Angeline 
  Plaats Dogliani (Italië)
     
    Deze reactie is geplaats op 26-08-2016.
  
 
  Reactie Hallo, zojuist heb ik gelezen dat er bij U 2 galgo`s zijn binnengekomen. U heeft al een vermoeden waar ze vandaan komen. Misschien kunt U kontakt opnemen met Greyhounds in Nood, het zou zo maar kunnen dat zij de honden kennen, want zij plaatsen galgo´s vanuit Spanje. Het is maar een idee, hopelijk krijgen ze gauw een gouden mandje.
Hartelijke groeten, Pauline Giesen.
windhondenliefhebster
     
  Naam Pauline Giesen 
  Plaats Nieuw Bergen
     
    Deze reactie is geplaats op 26-08-2016.
  
 
   
     
  Reactie Beste anke uit Den Haag,
Ik ben het oude baasje van bailey de bobtail en vind het fijn regelmatig te lezen dat het zo goed met haar gaat. Mis haar nog vaak genoeg. Bedankt voor de goede zorg.
     
  Naam denise van poorten 
  Plaats tegelen
     
    Deze reactie is geplaats op 13-08-2016.
  
 
   
     
  Reactie In december 2015 hebben wij een lief hondje bij jullie uit het asiel opgehaald. Een reu, een kruising tussen een keeshond en ...
Het gaat erg goed met hem. We zijn dol op Scooby (voorheen Dico).
     
  Naam Fam. De Ruijter 
  Plaats Maashees
     
    Deze reactie is geplaats op 08-08-2016.
  
 
  Reactie https://www.facebook.com/aart.keijmel/posts/1251675891532482
     
  Naam Aart 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 04-08-2016.
  
 

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl