sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Momo is nu bijna een week bij ons. Het gaat goed met de andere 3 katten . Momo houd ervan om in pakken te bijten, dus daarom moeten we ervoor zorgen dat ze daar niet bij kan.
     
  Naam Karin Verwegen 
  Plaats Boxmeer
     
    Deze reactie is geplaats op 18-07-2017.
  
 
   
     
  Reactie Sinds vorige week hebben wij lieve Ruby aan onze roedel toegevoegd. Het voelt alsof ze er altijd al bij geweest is.
Wij vonden de ontmoeting met jullie erg fijn! Leuk en open contact.
Bedankt dat wij die kanjer Ruby mee mochten nemen.
     
  Naam Kelly 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 17-07-2017.
  
 
   
     
  Reactie 13 juni hebben we bij jullie Paddy opgehaald. Ze is al helemaal gewend ook al vind onze Goofy vaak dat ze te druk is.
     
  Naam Hanita 
  Plaats Venlo
     
    Deze reactie is geplaats op 07-07-2017.
  
 
  Reactie Hallo Coen en Trudy,

Op eerste Paasdag hebben we bij jullie de Duitse herder Spike opgehaald. En daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad. Onze hond Max heeft de eerste weken nogal eens op Spike gemopperd, wanneer ze op een plekje ging liggen, waar Max meende het alleenrecht op te hebben. Maar dan stond Spike op, regeerde niet op het gebrom en liep naar een ander plekje. Inmiddels zijn de honden behoorlijk aan elkaar gewend en spelen regelmatig samen. Het uitlaten van Spike is een feest: ze kan bij ons achter (in het buitengebied) tussen de grasvelden
los lopen en blijft goed bij ons. Wanneer ze weer aan de lijn wil (!) komt ze bij je lopen en steekt haar neus in de lus!
Er zijn nu een paar weken van wennen voorbij; ze wordt steeds rustiger en begint haar draai te vinden. We zijn superblij met deze lieve en aanhankelijke hond!!!!!!!!!!!

Hartelijke groeten van Kees en Nel de Jong.
     
  Naam Keen en Nel de Jong. 
  Plaats Well
     
    Deze reactie is geplaats op 01-07-2017.
  
 
  Reactie Hoi Marina,

Wij zijn de baasjes van Rocky geweest. Fijn om te lezen dat hij begint te wennen nu wij nog.
En wat een leuke foto zo ken ik hem wel luieren in de zon.
Hoop dat we een beetje contact kunnen houden. Liefst via mijn mailadres.
BVD
Groetjes,
Petra
Lara en Ilse
     
  Naam petra hodzelmans 
  Plaats venray
     
    Deze reactie is geplaats op 19-06-2017.
  
 

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.
[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl