sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hallo, hier weer een berichtje over Pico! Vorig jaar mei, toen vijf maanden, hebben we hem bij jullie opgehaald. Hij is nu bijna 1,5 en nog steeds heel ondeugend. Hij is lief voor alles en iedereen. We zijn echt superblij met Pico!
     
  Naam Angeline 
  Plaats Italië
     
    Deze reactie is geplaats op 11-05-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hier even een berichtje van Panter. Ik voel me al helemaal thuis. Heb hier ook al een vriendinnetje gevonden. Zij heeft ook een tijdje bij jullie gelogeerd. Ze heet Cookie en samen doen we veel met de muisjes spelen. Groetjes Panter
     
  Naam Eugenie 
  Plaats Wanssum
     
    Deze reactie is geplaats op 07-05-2017.
  
 
   
     
  Reactie Martha My Dear (voorheen Bailey) lekker aan het opwarmen na pootjebaden in de zee - wij wonen vlakbij het strand en ze is gek op het water! Ook Denise, bedankt voor je reactie, her gaat erg goed met Martha en we zijn stapel op haar. Ik hoop dat de juiste foto hierbij toont - het schijnt dat er technisch niet altijd lukt met foto's op dit forum ...
     
  Naam Anke 
  Plaats Den Haag
     
    Deze reactie is geplaats op 23-04-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hallo, een klein bericht over de kater
     
  Naam axel plate 
  Plaats Blerick
     
    Deze reactie is geplaats op 16-04-2017.
  
 
   
     
  Reactie Hallo,

Een berichtje vanuit het nieuwe mandje van Kyra. Uw email adres kon ik niet vinden dus een reactie via het gastenboek, voor in de toekomst misschien makkelijker om dit via de mail te doen zodat u sneller op de hoogte bent en ik u vaker een berichtje kan sturen. Mijn email is lonneker1992@gmail.com.
Het gaat goed met Kyra, ze krijgt steeds meer het gevoel dat ze opnieuw thuis is. Samen met ons andere hondje is het nog een beetje wennen gezien Kyra soms erg lomp is hihi. De eerste dag even een aanvaring gehad omdat nala bij haar brokken kwam dit vind Kyra niet leuk en heeft vervolgens ook gebeten. Ze heeft de afgelopen dagen af en toe binnen geplast (4x waarvan 1x in haar bench) Gebeurde dit bij u ook wel eens of is dit iets nieuws voor u? Gister heeft ze 2 keer gespuugd dus even naar de dokter geweest, is waarschijnlijk gewoon wat spanning dus we houden het even in de gaten. wandelen vind ze heerlijk zijn al lekker de bossen ingeweest, ze trekt wel veel aan de lijn maar dat zijn we samen aan het oefenen. Ondanks alle veranderingen die Kyra de afgelopen tijd heeft gehad doet ze het vrij goed. Ze woont nu in Boxmeer.

Je mag altijd een berichtje sturen om te vragen hoe het met Kyra gaat en wat ze zoal allemaal meemaakt, ik kan me voorstellen dat het erg lastig is om afscheid te moeten nemen van je trouwe vriend.

Groetjes Lonneke en Lex
Dikke knuffel van Kyra
     
  Naam Lonneke 
  Plaats boxmeer
     
    Deze reactie is geplaats op 11-04-2017.
  
 

 

 
 
[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl