sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
  Reactie Goedemorgen allemaal, ik heb een fijne dag gehad.Eerst gingen we helemaal met de auto naar het westen,en ik hield mij mooi stil achterin de auto.Mijn nieuwe baasjes dachten die leeft niet meer.In Haarlem aangekomen werd ik door de hele buurt verwelkomd.Mijn nieuwe baasje heeft direkt een nieuwe kussen voor mij gekocht maar daar ga ik mooi niet opleggen, gewoon op de plavuizen.Ik lig nu lekker te slapen en straks ga ik nog een keertje met mijn nieuwe baasje uit.Doe de groeten aan mijn eerste familie en zeg maar dat ik heel goed terecht ben gekomen.
Als de kinderen willen weten hoe het met mij gaat dan mogen ze een mailtje sturen naar mij.(roo00208@versatel.nl.

Groetjes van Sepp
     
  Naam D. de Roo 
  Plaats Haarlem
     
    Deze reactie is geplaats op 07-02-2016.
  
 
   
     
  Reactie Alweer 6 jaar blij met Siem, 't gaat goed met hem !Groetjes Erik.
     
  Naam Erik 
  Plaats Rijks
     
    Deze reactie is geplaats op 06-02-2016.
  
 
   
     
  Reactie Hallo lieve verzorgers!
Hier weer een berichtje van Djarno. Djarno hebben wij een jaar geleden bij jullie opgehaald. Iedere dag kunnen we weer veel om en met hem lachen. Alles gaat nog steeds goed met hem, en heeft al veel vriendjes in de omgeving gemaakt.
     
  Naam i. vd Nieuwenhuizen 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 30-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie Op 6 oktober 2015 hebben wij Lara (toen nog Evi) in huis gekregen. Ze was toen 3 maanden en inmiddels bijna 7 maanden.
Het is echt een
     
  Naam Judy 
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 28-01-2016.
  
 
   
     
  Reactie SAAR is al aardig gewend bij ons ze heeft nog haar eigenaardigheden zoals het binnen op d'r dekje plassen en ze is erg zenuwachtig.
Voor de rest een heel lief beest en buiten gaat het ook prima vooral met andere honden......alleen het spelen laat te wensen over.
We willen ze niet meer kwijt hoor....
     
  Naam Diana en Henk de Jong 
  Plaats Sliedrecht
     
    Deze reactie is geplaats op 27-01-2016.
  
 

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0900-2000112. Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.

[ POES ZOEKT BOER!! ]
Wat als je ergens moet zitten, waar je jezelf alles behalve prettig voelt? Dit geldt ook voor de Boerderij katten in de opvang. Opgesloten zitten dat is niks voor ons, we willen graag gaan en staan waar we zelf willen. Nu zitten we in een beperkte ruimte en zijn we dringend opzoek naar Boerderijen, Manege's, Agrarische bedrijven etc waar een aantal van deze katten mogen worden uitgezet. We hebben 1 voorwaarde en dat is dat het mits noodzakelijk bij word gedragen in de verzorging door bijvoorbeeld bij te voeren. In ruil hiervoor bieden wij ons aan om muisjes te vangen en ander loslopend ongedierte op ons terrein! We zouden het prettig vinden om minimaal met z'n 2e tegelijk te verhuizen of er moeten al meerdere katten aanwezig zijn. Want een erf alleen, dat is wel heel erg groot! Sommige katten zijn wel redelijk aanhalig en sommige weer niet. Het zijn katten waarbij het belangrijk is ze in hun waarde te laten, dan zul je er zeker geen hinder van ondervinden. Heeft u voor ons de plek die we zoeken?? Neem dan vrijblijvend contact op met de opvang!! Wij mogen tegen een vrijwillige bijdrage direct mee, we zijn netjes nagekeken door de dierenarts en voorzien van ons boekje en inenting.


[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl