sitemap

Gastenboek "op de Smakterheide"
 
 
Hieronder treft u de reacties in ons gastenboek aan.
Klik hier wanneer u een reactie wilt plaatsen.
 
   
     
  Reactie Hier ben ik Rakker! Op 18 december 2013 ben ik met mijn nieuwe baasjes meegegaan. Via dit berichtje laat ik even weten dat het heel goed gaat! Inmiddels heb ik veel nieuwe vriendjes gemaakt in het dorp. En ga ik graag mee op pad. Zoals jullie kunnen zien, ben ik net naar de kapper geweest. En ben ik dolgelukkig met mijn nieuwe huis, en warme bank. Groetjes en een poot van Rakker.
     
  Naam Dorina 
  Plaats Castenray
     
    Deze reactie is geplaats op 10-04-2014.
  
 
   
     
  Reactie Groetjes van Mace de Kees uit Grubbenvorst.
     
  Naam Don en Angelina 
  Plaats Grubbenvorst
     
    Deze reactie is geplaats op 08-04-2014.
  
 
   
     
  Reactie Onlangs verhuisde ik naar mijn nieuwe baasje. Het gaat juist langzaamaan steeds beter met mij, ook al bén ik héél wat jaartjes ouder. Met wat goeie wil is héél wat te bereiken. Met mijn nieuwe baasje en mijn andere nieuwe poezevriendjes kan ik het héél goed vinden. Groetjes van Minou uit Panningen
     
  Naam Jos 
  Plaats Panningen
     
    Deze reactie is geplaats op 04-04-2014.
  
 
   
     
  Reactie Juanita met zwangerschapsverlof,
Vrijdag was de laatste dag voor Juanita,ze verwacht 30 april samen met Mark een baby. Dat moest gevierd worden met gebak.
     
  Naam
  Plaats
     
    Deze reactie is geplaats op 29-03-2014.
  
 
   
     
  Reactie Hallo Coen en Trudy
Wij willen jullie laten weten dat het super goed gaat met Bassy
Onze kruising Drentse patrijs / springer die we 23 November 2013 hebben opgehaald .
We zijn een tijdje geleden naar het stand gegaan en hij vind het erg leuk water is nog niet zijn ding maar daar zal van de zomer wel anders zijn als het water niet zo koud is ,dat gaat wel goed komen .We wandelen ongeveer 2.5 /3 uur per dag dus volop beweging krijgt hij bij ons ,lekker iedere dag in het bos ravotten EN JAGEN NEE HOOR TOT HEDEN TOE NOG NIETS VAN GEMERKT ,geweldig om dat te zien dat hij het zó naar zijn zin heeft en zich zo snel heeft aangepast .Hij luisterd perfekt en we hoeven maar 1 keer te roepen en staat gelijk bij ons zo van doe ik het toch allemaal wel goed. Met de fiets kar naar de put is ook geen probleem ,hij vind het allemaal prima als hij maar mee kan .In huis een super rustige Bassy .
Hij is erg sociaal met andere honden met reuen even onzeker zijn dan gaat zijn staart omhoog maar over het algemeen gaat het erg goed .
Hij is een echte super hondje waar we het enorm mee hebben getroffen
we zeggen ook steeds een lotje uit de loterij !
Met me loge hond Gijs gaat het nog niet zo goed in huis ,ja wat wil je ze voelen zich erg thuis bij ons en ja wie is nou de baas!
We hebben al een collage van hem hangen ook dat was allemaal geen probleem de foto\'s liegen er niet om
Wij wensen jullie nog heel succes met het vinden van nieuwe baasjes

Groetjes vanuit de May
Tom en Kitty Goverde en een high five van Bassym
     
  Naam KItty Goverde 
  Plaats made
     
    Deze reactie is geplaats op 24-03-2014.
  
 

 

 
 

[ Erkenning Stichting Dierbaar ]
PersberichtDierenpension “Op de Smakterheide” te Smakt /Venray opnieuw erkendDierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray heeft ook dit jaar weer deerkenning van de Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning omvat een groot aantaleisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.Huisdier centraalBij Dierenpension “Op de Smakterheide” in Smakt/Venray verzekert men zich van debeste zorg voor huisdieren, want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoenaan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, een eerlijk en gedegenantwoord op gestelde vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoordeverzorging van de dieren.Kwaliteit gegarandeerdEen huisdier laten logeren bij en verzorgen door Dierenpension “Op de Smakterheide”betekent de beste keuze. Het erkende bedrijf wordt regelmatig grondig gecontroleerddoor de Stichting Dierbaar.Er zijn regels vastgesteld voor de verzorging, de gezondheid en het welzijn van depensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en deklant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting isvan groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij een door de Stichting Dierbaarerkend bedrijf laat niets aan het toeval over.Erkenning is nodigWie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid énvakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echtgoede dierenpensions.Stichting DierbaarStichting Dierbaar uit Amersfoort is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelterkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit tevoeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregelingdeelnemen.Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel. 033 - 4 55 68 88.[ senioren honden ]
Persbericht Voor ons een triest bericht: Op 20 augustus 2009 bestond het seniorenhuis voor de honden 10 jaar. Een jubileum zou u denken… Voor ons gevoel was het zeker een jubileum, Echter waar het om draaide, De”Hondenbescherming”was niet aanwezig op de open dag. Misschien wel met voorbedachten rade? Wij hebben in juni het bericht gekregen dat de Hondenbescherming te Den Haag de opvang om financiële rede wilt centraliseren op 1 locatie. Nu hebben zij op 21 september definitief aangekondigd dat zij per 31-12-2010 zullen stoppen met de samenwerking voor de opvang van oudere honden uit andere asielen en van particulieren die het financieel zwaar hebben. Zij willen dit project wat wij opgebouwd hebben voortzetten op een nieuwe locatie. Het voelt alsof je aan de kant gezet wordt, we waren enorm teleurgesteld dat hetgeen waar je Ruim 10 jaar geleden de samenwerking voor aan bent gegaan nu ineens teniet wordt gedaan.Ook mede omdat de Hondenbescherming de leden een ander verhaal voorlegd als het is. De vergoeding is nl in 10 jaar met maar liefs ruim 50 % afgeroomd.Daarom moeten we noodgedwongen wel stoppen. Het laatste groepje van 6 honden zal dus ook per 31-12-2010 verhuizen naar de nieuwe locatie. Dat zal emotioneel niet meevallen. We hebben in de afgelopen 11 jaar vele honden een warm mandje geboden en voor vele honden ook een nieuw thuis gevonden. Voor anderen nog een mooie oude dag kunnen bieden binnen de opvang. Daar kijken we met een heel warm gevoel op terug.Voor particulieren die de kosten kunnen dragen voor de verzorging van hun oudere dier willen we zeker de opvang blijven realiseren. Dus de opvang zal zeker niet verdwijnen. We willen ook graag de deuren open houden voor de baasjes die deze kosten niet kunnen dragen die gepaard gaan met de opvang en verzorging van hun oudere huisdier. Daarom willen we graag een fonds oprichten waarbij we mensen vragen het seniorenproject financieel te willen steunen waardoor we ook oudere honden kunnen blijven opvangen die anders niet bij ons terecht kunnen. Opvang kost geld en de opvang van een oudere hond kost ongeveer € 6,00 per dag. Dit is exclusief eventuele dierenartskosten. We denken er over om zelf een soort adoptieplan op afstand te introduceren waarbij mensen een bepaalde hond financieel kunnen adopteren ofwel een aantal honden. We zijn daar nog hard over aan het nadenken hoe we ook de opvang kunnen blijven realiseren voor die honden die anders tussen het wal en het schip vallen. U mag ook met ons meedenken en eventueel ideeën aanleveren. Besluit u seniorendonateur te willen worden dan kunt u dit aanmelden via www.smakterheide.nl
 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Gsm : 06-54285764
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl