sitemap

Aanbod Asiel Honden
 
 
Smoky IN BEMIDDELING!!
 
 
Naam Smoky IN BEMIDDELING!!
Ras Kruising Border Collie
Leeftijd Bijna 10 jaar
Geslacht Reu
Kleur 3-kleur
 
Smoky is bij ons in bemiddeling. Hij komt oorspronkelijk uit onze dierenopvang.Helaas kunnen de baasjes Smoky niet meer de aandacht geven die hij verdient.Ze zijn opzoek naar een baasje die dit wel kan geven. Smoky is een ongecastreerde reu, kruising met Border Collie , driekleurig .Smoky is gechipt , paspoort is aanwezig, vaccinatie geldig tot mei 2020, rabiës begin juni 2021.Hij is in goede gezondheid. Over Smoky: Smoky is een lieve, aanhankelijke, energieke, ongecastreerde reu. Hij is bijna 10 jaar maar dat is niet aan hem te merken, het liefst rent hij de hele dag achter een bal aan. Er is niets leuker dan apporteren. Nou ja, knuffelen misschien... Ook naast de fiets rennen doet hij graag. Als we gaan wandelen of als er bezoek komt leeft hij helemaal op en is dan een beetje druk, maar verder in huis heel rustig en kan goed alleen zijn. Hij is heel vriendelijk naar mensen van alle leeftijden. Hij is wel erg enthousiast bij bezoek en wil dan wel eens tegen mensen opspringen waardoor kleine kinderen hem eng vinden. Bij de eigen kinderen, waar hij aan gewend is, doet hij dat echter nooit. De eigenaren hebben zelf geen kat maar bij de vorige eigenaar (7 jaar geleden) heeft hij samen gewoond met een kat. Ook als hij nu buiten een kat ziet, zie ik alleen maar enthousiasme bij hem en geen agressie. Wij verwachten daarom niet dat een kat in huis een probleem is voor Smoky. Hij stelt zich dominant op ten opzichte van andere honden. Wanneer die dat geen probleem vinden is er niets aan de hand en kunnen ze zelfs leuk samen spelen. Wanneer de ander echter ook vindt dat hij de baas is, willen ze het uitvechten. Hij kan dus niet zonder meer met elke hond samen. Buren horen Smoky bijna nooit. Wel blaft hij als de deurbel gaat en huilt hij soms (als een wolf) wanneer hij alleen is. Hopelijk vindt Smoky snel een nieuw tehuis. Heeft u serieuze interesse , stuur dan een mail naar info@smakterheide.nl .
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere honden onbekend
  - Kan bij katten onbekend
  - Kan bij kleine kinderen ja
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan halve tot hele dag alleen zijn onbekend
  - Kan enkele uren alleen zijn ja
  - Kan niet alleen zijn nee
  - Kan in een flat nee
  - Kan in een bench ja
  - Kan in een kennel nee
  - Kan los lopen ja
  - Kan alleen aangelijnd wandelen nee
     
Print > Smoky  IN BEMIDDELING!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 [ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot.

 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl