sitemap

Aanbod Asiel Katten
 
 
Babba & Samba IN BEMIDDELING!!
 
 
Naam Babba & Samba IN BEMIDDELING!!
Rasgroep BIJ EIGENAREN THUIS
Ras EK
Leeftijd 8 jaar
Geslacht Poezen, gesteriliseerd
Kleur Wit-zwart met bruin en Zwart - wit
 
Babba, Europese korthaar 8 jaar oud roepnaam: Bub Vachtkleur: Wit-zwart met bruin in de staart Dierenarts boekje Binnen&buiten kat Liefst samen weg, zijn als zussen voor elkaar Vlooienbandjes en druppels geen probleem. Kleine of grote kinderen zijn geen probleem. Ze is goed opgevoed. Bubba is een heerlijke dame, maar voor het eerste contact laten wennen. Geduld en rustig gedrag dan went ze snel en heb je al snel een geweldige vriendin die graag bij je is. Ze geeft heel goed aan wat ze wel en niet wil, het is een echte knuffeltante. heeft haar eigen willetje maar is wel voorzichtig met alles wat nieuw is. Gun haar de tijd en natuurlijk lekkers. Rust en aandacht zijn allebei gewaardeerd. Samba Europese korthaar 8 jaar Roepnaam: Sammie Dierenarts boekje binnen en buiten kat Liefst samen weg, zijn als zussen voor elkaar Vachtkleur Zwart-Wit Kan niet tegen vlooienbandjes, krijgt ze kale plekken van. Druppels kan wel. Kleine kinderen en grote kinderen geen probleem Samba is een heerlijk kat en heel aanhankelijk, maar toch op zichzelf. Voor het eerste contact laten wennen, geduld en rustig gedrag dan went ze snel. Ze is avontuurlijk ingesteld maar is ook graag binnen en natuurlijk goed opgevoed. Ze heeft een eigen wil maar geeft ook goed haar grenzen aan. Rust is geen probleem net zoals een spelletje, hier is ze wel voor te porren. Het is een hele lieve kat die haar aandacht wel eens opeist, stoere dame maar stiekem een knuffelkontje.
 
Kenmerken:
  - Kan bij andere katten ja
  - Kan bij honden onbekend
  - Kan bij kleine kinderen ja
  - Kan bij grote kinderen ja
  - Kan in een flat nee
  - Wil graag naar buiten ja
  - Alleen geschikt voor op boerderij etc. nee
     
Print > Babba & Samba IN BEMIDDELING!!
 
 
 
 
Om het verblijf van de dieren in de opvang zo kort mogelijk te houden,
houden wij een actuele database bij waarin u een dier kunt uitzoeken.
Wilt u verdere informatie omtrent een van de dieren neem dan contact met ons op.

 

 
 

[ Dierenambulance van Stg.Dierenlot ]
Nieuwe Dierenambulance Noordelijk –Limburg overhandigd !Op 14 januari mochten Coen Goumans en Sjef Janssen Bestuur van dierenopvang “Op de Smakterheide”, een nieuwe dierenambulance in ontvangst nemen van Stichting Dierenlot. Deze Stichting zet zich in voor de dieren in nood. Inmiddels rijden er al ruim 80 dierenambulances van Dierenlot door heel Nederland. De Gemeenten Venray /Bergen / Venlo / Beesel / Peel & Maas/ Horst aan de Maas en Deurne hebben zich aangesloten bij Dierenambulance Noordelijk–Limburg. . We zijn blij dat Stichting Dierenlot ons deze compleet nieuwe ingerichte Dierenambulance heeft toegekend. De meldingen kunnen doorgegeven worden aan meldkamer 0478-220800Deze meldkamer stuurt dierenambulance-Noordelijk-Limburg aan.Zij zorgen ervoor dat de zwerfdieren en gewonde dieren worden opgehaald en worden verzorgd. Dit geldt echter alleen voor honden, katten en beschermde diersoorten.Tevens is de Dierenambulance beschikbaar voor particuliere ritten naar o.a. de dierenarts en trimsalons. Op dit moment zijn er 16 vrijwilligers dag en nacht inzetbaar. Er zijn nog enkele vacatures vrij voor vrijwilligers voor de dierenambulance.[ 2de Dierenambulance overhandigd. ]
Donderdag 28 mei ’15 heeft Stichting DierenLot de sleutels mogen overhandigen van de nieuwe dierenambulance voor Dierenopvang Smakterheide. In januari kreeg Smakterheide ofwel Dierenambulance Noordelijk Limburg hun 1e DierenLot ambulance en in de tussentijd is er erg veel gebeurd. Vanaf januari rijdt de dierenambulance al in de gemeenten Venray, Bergen, Venlo, Beesel, Peel & Maas en Horst aan de Maas maar vanaf 1 juni komt daar ook de gemeente Deurne nog bij. Een veel te groot gebied om met 1 ambulance goed voor de dieren te kunnen zorgen. Vandaar dat al snel een aanvraag werd gedaan voor een 2e DierenLot dierenambulance. Door een bijdrage van 'Het Waardig Dier' konden wij deze aanvraag ook snel honoreren, Zo'n enthousiaste en actieve club geven we graag een 2e ambulance in bruikleen aldus Stg Dierenlot. 

"op de Smakterheide"

Coen & Trudy
Goumans

Sint Jozeflaan 2
5817 AC Smakt

Tel. : 0478-639062
Fax : 0478-639063

info@smakterheide.nl